Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 5 decembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 5 noiembrie 2016Finala Saptamanii trecute a adus cu sine o multime de schimbari competitionale. Parcursul a doi concurenti s-a incheiat inainte ca ei sa paseasca in noua casa! Urmariti video online emisiunea mpfm 6 din 5 noiembrie 2016, de la ora 11:15 si 14:00! La Finala Saptamanii trecute concurentii s-au mutat in casa noua, dar singurii care nu au apucat sa o vada au fost Sergiu si Adriana, care au parasit competitia in urma primelor eliminari directe. Bebe, Andrei, Petru si Maria si-au exprimat dorinta de a pleca din competitie si si-au cerut eliminarea. Mihaela si Mihai s-au logodit sambata, in Finala.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 5 decembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Tot sambata Laurentiu si-a facut aparitia in casa Mireasa pentru fiul meu. Noul concurent a recunoscut ca o cunoaste pe Mihaela, dar si Florin, fostul concurent, si pe Alexandra. Actualul concurent a marturisit ca a venit in competitie la indemnul lui Florin. Laurentiu spera ca fie sustinut de cei care l-au sustinut pe Florin.

In timp ce Laurentiu s-a bucurat de zambetele Andreei, Radu a fiert la foc mic!

Desi a venit initial cu gandul de a o cunoaste mai bine pe Andreea, Laurentiu a spus ca nu-si doreste sa ia o decizie pripita si isi doreste sa mai astepte putin pana la formarea unui cuplu. Laurentiu: “Vreau sa le cunosc in ansamblu pe toate fetele!” Ana-Maria nu l-a menajat deloc pe Laurentiu, insa nici noul concurent nu s-a lasat mai prejos! Ana-Maria despre Laurentiu: “Ai o fata antipatica, esti figurant!” Andrei a spus ca regreta propunerea indecenta facuta Iuliei. Conform dezvaluirilor Iuliei, Andrei i-a propus acesteia sa intretina relatii sexuale, dar ea l-a refuzat.

Adelina, sora lui Andrei, a intrat in legatura telefonica pentru a-i transmite fratelui ei sa nu plece din competitie. Nominalizarile s-au lasat cu suparare pentru cei atinsi de alegerile concurentilor. Sambata, Iulia si Petru au nominalizat-o pe Ana-Maria. S-au aliat Iulia si Petru impotriva Anei-Maria? Ana-Maria este de parere ca Iulia a votat-o pentru ca este invidioasa pe ea. Spre deosebire de fosta ei prietena, Ana-Maria si-a motivat nominalizarile prin faptul ca concurentii isi doreau sa plece (Adriana si Sergiu).

La baieti, Petru l-a nominalizat pe Andrei. Petru si-a exprimat nemultumirile cu privire de ceea ce se intampla in competitie. Petru este de parere ca cei mai neseriosi concurenti sunt Ana-Maria si Andrei. Paula Chirila, moderatoarea reality-show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”, i-a intampinat pe concurenti cu nuiaua lui Mos Nicolae.

In weekend, Andreea a stat mai mult in compania lui Laurentiu.

Laurentiu a fost invins de Radu la skanderberg.

Ana-Maria nu l-a menajat deloc pe Laurentiu, insa nici noul concurent nu s-a lasat mai prejos.

Bebe a fost suparat pentru ca si-a exprimat dorinta de a parasi competitia, dar ruga lui nu a fost luata in considerare. Concurentul si-a exprimat nemultumirile cu privire la conditiile neprielnice in care au stat la locuinta provizorie.

Bebe: “Am mancat mancare cu viermi. Multi au mancat doar de foame. Pe mine aceste lucruri m-au afectat si nu imi mai vad rostul aici! Nu mai suport, nu mai vreau si asta e!”

In pauza dintre emisiuni, Bebe si Maria au refuzat sa plece din platou.

Doamna Floarea, mama lui Bebe, a intrat prin telefon pentru a vorbi cu fiul ei. Mama lui Bebe, despre decizia lui de pleca din competitie: “Asta este decizia ta, daca nu vrei sa mai stai! Noi nu ne opunem! Eu l-as sfatui sa mai stea pana in februarie, poate vine o fata si pentru el!”

Danut a incercat sa ii incurajeze pe Bebe si pe Maria, oferindu-le cateva sfaturi: „Pot sa ii sfatuiesc pe toti sa fie puternici, sa aiba incredere in ei sa poata sa duca la bun sfarsit competitia!”

Petru, despre dorinta Mariei de a pleca din competitie: “Maria nu-si poate gasi locul aici, o inteleg!”

Petru a spus lucrurilor pe nume. Concurentul nu crede in veridicitatea clasamentului citit in emisiune. Petru a spus ca desi telespectatorii au spus ca urasc reintoarcerile, totusi cei reintorsi sunt pe primele locuri. De asemenea, Petru a spus ca la fiecare iesire, Andrada si Valentin nu s-au intalnit cu niciun sustinator, in schimb Edith si Ali au fost inconjurati de oameni care ii plac.

Petru: “Cum pot Valentin si Andrada sa fie in continuare mirii saptamanii? La toate iesirile ei nu au avut niciun sustinator! Eu cred ca nu conteaza cine voteaza, ci cine numara voturile. Nu mai gasesc motivatie, oarecum lucrurile sunt prescrise! Nu o vad pe Andrada sa fi intrat aici fara ceva anume. Unul ca Valentin nu este de dat afara, dat fiind faptul ca sambetele ii apartin lui si Carlei!”

Doamna Dana Ivan, despre parerea lui Petru: “Ceea ce a spus Petru poate fi adevarat intr-o oarecare masura!” Desi Petru a fost suparat pentru ca nu se iau in considerare povestile de iubire in emisiune, Paula Chirila a raspuns ca este o emisiune comerciala si in emisiune se dau doar materialele “importante”.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *