Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 5 februarie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 5 februarie 2016Vesti bune trimise de pe frontul iubirii de catre indragostiti. Cu gandul la venirea noilor concurenti, veteranii s-au pus serios pe treaba. Aflati mai multe in emisiunea de astazi, 5.02.2016, de la ora 11:15 si 14:00. Tudor a parasit “cuibul” mamei si s-a mutat langa Cristina. Maine intra concurenti noi in casa Mireasa pentru fiul meu. Cand vine vorba de curatenie, tensiunile dintre rivale se amplifica. Problema curateniei a declansat o apriga disputa intre fostele prietene devenite acum rivale. Natasa: “Loredana a facut curatenie ca sa ne scoata mie si Adrianei ochii!” Problema curateniei, cauza sau pretextul disputelor dintre rivale?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 05 februarie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Incearca Mihaela sa le intoarca pe celelalte fete impotriva Adrianei?

Desi prezinta imaginea unui cuplu unit, Lavinia si Eduard s-au confruntat cu mici probleme de comunicare in relatie. Eduard si-a exprimat dorinta de a merge la botezul nepoatei sale, iar in emisiunea de astazi i s-a propus sa mearga, dar fara Lavinia. Eduard a acceptat sa mearga la botez, cu riscul ratarii zilei de Valentine’s Day alaturi de iubita lui.

Eduard a fost prins la mijloc intre prieten si iubita. Tudor: “Nu-mi place sa se discute despre mine in lipsa mea!”

Viitorii concurenti sunt asteptati din clipa in clipa, iar primele imagini difuzate cu acestia i-au pus pe concurenti pe jar.

Valentin a avut parte de surpriza vietii lui! Adriana l-a cerut de barbat: ”Vrei sa ne petrecem tot restul vietii impreuna?”. Raspunsul lui Valentin a fost, evident, DA.

Adriana si Valentin si-au reinnoit juramintele de logodna, dupa ce o sustinatoare de-a lor le-a trimis o pereche de verighete.

La ultima sa vizita, tatal lui Tudor i-a dat acestuia ponturi despre admiratoarele sale. Dupa ce a aflat ca va intra o fata de 35 de ani pentru el, Tudor isi asteapta cu nerabdare jumatatea.

Cand noaptea se asterne, veselia infloreste! In joaca, Cristina a tras in jos de pantalonii Valentinei, lasand-o pe aceasta cu partile intime la vedere.

Cristina a avut parte de o surpriza foarte placuta. Mama ei a intrat in legatura telefonica direct din Spania. Concurenta nu si-a mai vazut mama de mai bine de jumatate de an, iar faptul ca a vorbit astazi cu ea a emotionat-o foarte mult.

Doamna Virginica se teme in continuare de ziua cand va merge la cumparaturi. Gabriel, fiul cel mare al acesteia a intrat in legatura telefonica pentru a-si incuraja mama.

Gabriel, fratele lui Ciprian: “Eu cred ca ceilalti il invidiaza pe fratele meu, pentru ca a fost pe ultimul loc in clasament, dar apoi a fost votat si a ajuns pe locul doi! Fiecare si-ar dori sa fie sustinut de public.”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *