Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 5 februarie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 5 februarie 2016Vesti bune trimise de pe frontul iubirii de catre indragostiti. Cu gandul la venirea noilor concurenti, veteranii s-au pus serios pe treaba. Aflati mai multe in emisiunea de astazi, 5.02.2016, de la ora 11:15 si 14:00. Tudor a parasit “cuibul” mamei si s-a mutat langa Cristina. Maine intra concurenti noi in casa Mireasa pentru fiul meu. Cand vine vorba de curatenie, tensiunile dintre rivale se amplifica. Problema curateniei a declansat o apriga disputa intre fostele prietene devenite acum rivale. Natasa: “Loredana a facut curatenie ca sa ne scoata mie si Adrianei ochii!” Problema curateniei, cauza sau pretextul disputelor dintre rivale?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 05 februarie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Incearca Mihaela sa le intoarca pe celelalte fete impotriva Adrianei?

Desi prezinta imaginea unui cuplu unit, Lavinia si Eduard s-au confruntat cu mici probleme de comunicare in relatie. Eduard si-a exprimat dorinta de a merge la botezul nepoatei sale, iar in emisiunea de astazi i s-a propus sa mearga, dar fara Lavinia. Eduard a acceptat sa mearga la botez, cu riscul ratarii zilei de Valentine’s Day alaturi de iubita lui.

Eduard a fost prins la mijloc intre prieten si iubita. Tudor: “Nu-mi place sa se discute despre mine in lipsa mea!”

Viitorii concurenti sunt asteptati din clipa in clipa, iar primele imagini difuzate cu acestia i-au pus pe concurenti pe jar.

Valentin a avut parte de surpriza vietii lui! Adriana l-a cerut de barbat: ”Vrei sa ne petrecem tot restul vietii impreuna?”. Raspunsul lui Valentin a fost, evident, DA.

Adriana si Valentin si-au reinnoit juramintele de logodna, dupa ce o sustinatoare de-a lor le-a trimis o pereche de verighete.

La ultima sa vizita, tatal lui Tudor i-a dat acestuia ponturi despre admiratoarele sale. Dupa ce a aflat ca va intra o fata de 35 de ani pentru el, Tudor isi asteapta cu nerabdare jumatatea.

Cand noaptea se asterne, veselia infloreste! In joaca, Cristina a tras in jos de pantalonii Valentinei, lasand-o pe aceasta cu partile intime la vedere.

Cristina a avut parte de o surpriza foarte placuta. Mama ei a intrat in legatura telefonica direct din Spania. Concurenta nu si-a mai vazut mama de mai bine de jumatate de an, iar faptul ca a vorbit astazi cu ea a emotionat-o foarte mult.

Doamna Virginica se teme in continuare de ziua cand va merge la cumparaturi. Gabriel, fiul cel mare al acesteia a intrat in legatura telefonica pentru a-si incuraja mama.

Gabriel, fratele lui Ciprian: “Eu cred ca ceilalti il invidiaza pe fratele meu, pentru ca a fost pe ultimul loc in clasament, dar apoi a fost votat si a ajuns pe locul doi! Fiecare si-ar dori sa fie sustinut de public.”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

25 comentarii la “Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 5 februarie 2016

  1. ella06

    A!!!Uite-asa de -a drak’ ce sunt votez cu Miaeela azi,macar asta stie sa faca cozonac,constipata stie sa pape cornuri.
    Si bineinteles Ciprica,votul meu asigurat.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *