Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 5 Ianuarie 2016

Video online emisiunea mpfm 5 din 5 ianuarie 2016Întortochiate-s căile iubirii, însă care-i destinaţia finală? Se vor descurca iţele dragostei sau un adevărat labirint se iveşte la orizont? Descoperiţi încotro se îndreaptă paşii concurenţilor, astăzi, de la 11:15 si 14:00! Crina si Lavinia s-au bucurat din plin de beneficiile camerei speciale. Dorinta Oanei de a se juca in zapada nu a fost pe placul lui Cosmin. Disparitia unei oale a aprins flacara discordiei intre concurentii din Casa ”Mireasa pentru fiul meu”. Disputele intre Lavinia si Mihaela au revenit in atentie.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 5 ianuarie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog Mireasa Pentru Fiul Meu. Se spune ca dragostea trece prin stomac, insa cand inima sufera, pofta de mancare piere! Valentina a reuzat sa manance din alimentele altor concurenti! Natasa: “La omul flamand, tot carnatul este-n gand!”

Lavinia a profitat de cele cinci minute de vorbit la telefon pentru a lua legatura cu cei dragi!

Desi la inceputul competitiei a primit cele mai multe nominalizari, acum, Lavinia a primit cele mai multe voturi pentru a locui in camera speciala. Adriana a fost convinsa ca nu putea castiga cursa pentru camera speciala in fata Laviniei.

Adriana: “Nimeni nu are prieteni in competitie!” Emilia a intrat din nou prin Skype din Chisinau in legatura directa cu casa Mireasa pentru fiul meu.

Desi le despart sute de kilometri, tensiunile dintre Emilia si Liliana s-au amplificat.

Liliana: “In timp ce eu o ajutam, Emilia ma barfea!”

Concurentii au votat: Mihaela este fata cu cei mai multi prieteni in competitie.

Petrecerea din casa “Mireasa pentru fiul meu” a fost una cu totul si cu totul spectaculoasa, iar vedeta serii a fost Liliana, care l-a cucerit pe Adrian Enache. Acesta s-a aratat incantat de concurenta si, mai mult decat atat, i-a cerut, in gluma, numarul de telefon.

La inceputul competitiei, Valentin a flirtat intens cu Liliana, insa ulterior a format un cuplu cu Adriana. Mai mult decat atat, recent, intr-o discutie purtată cu iubita lui, Valentin a marturisit ca nu ar fi putut forma un cuplu cu Liliana, pentru ca aceasta are nevoie de un barbat care sa-i ofere mai mult de la viata.

Aurel si Valentina isi doresc cu ardoare sa plece din competitie, insa doamna Mioara, bunica lui Aurel, a intervenit telefonic pentru a-i anunta pe cei doi ca familiile lor nu sunt de acord cu plecarea lor din casa Mireasa pentru fiul meu.

Doamna Mioara: “Sunt extrem de dezamagita de Valentina!”

Zvonurile si speculatiile cu privire la trecutul Valentinei au impanzit internetul, iar urmaritorii emisiunii au venit cu fel de fel de afirmatii soc. Una dintre ele, suna cam asa: “La 18 ani, Valentina a facut o intrerupere de sarcina!”

Valentina a negat totul.

Interventia Emiliei din Chisinau a starnit noi controverse. Soaptele de iubire dintre Emilia si Nicolae s-au transformat intr-un duel intre rivale.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *