Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 5 iulie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 5 iulie 2016Ieri s-a dat startul finalei cursei pentru masina! Cum rezista acestia? In posesia cui va intra masina de lux? Urmariti video online emisiunea de astazi, 5 iulie 2016, prima parte de la ora 11:15 si cea de a doua parte de la 14:00. Luni s-a dat startul probei decisive pentru masina. Cei sase concurenti s-au pregatit care mai de care mai intens. Cei sase finalisti (Liliana, Emilia, Mihaela, Vladut, Lavinia si Eduard) au intors pe toate partile ultima proba a cursei pentru masina.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 05 iulie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Lupta fizica si psihica pentru cursa spre masina a continut.

Mama Emiliei si-a luat fiica deoparte si a pus strategiile competitionale la cale. Ele au fost atent dezbatute.

Ieri s-a dat startul probei finale din cursa pentru masina, unde sase concurenti au dat tot ce au putut pentru a rezista cat mai mult.

Relatia dintre Adriana si Valentin in pericol? Adriana: “Daca Valentin greseste, imediat il taxez! Sunt rare momentele cand am rabdare!”

Baietii trambiteaza pacea, insa tensiunile dintre ei cresc la fiecare declaratie! Intre Eduard si Valentin au avut loc mici sicane.

Veronica, mama lui Valentin, a intrat in direct: “Nu inteleg ce are Eduard cu fiul meu. Il rog pe Valentin si pe nora mea sa nu mai puna la suflet toate rautatile.”

Tatal lui Eduard a intrat si el in direct: “Valentin sa nu mai joace teatru!”

Adriana catre Eduard: “Daca eu plec de aici, tu o sa ajungi doar jumatate de cuplu in finala!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *