Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 5 octombrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 5 octombrie 2016Ce miscari strategice pe taramul dragostei au fost observate? Actiuni suspecte au fost remarcate! Urmariti video online emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 din 5 octombrie 2016, de la ora 11:15 si 14:00! Fetele, la control de batistute si lavaliere! Confruntarile bugetare au aprins flacara discordiei intre Petru si restul concurentilor! Asistat de Georgiana, Petru a dat cartile pe fata. Actiunile concurentului s-au intors impotriva lui.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 5 octombrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Declaratiile lui Petru i-au intors pe concurenti impotriva lui. Petru sustine ca Andrada face un joc dublu si cauta sa placa tuturor baietilor. Petru: “Am muscat-o pe Andrada de ureche si m-am excitat!” Andrada: “Petru mi-a fost simpatic, dar nu a avut nicio sansa la inima mea!”

Marturisire-bomba la “Mireasa pentru fiul meu”! Petru a spus, in direct, cu cine ar face cuplu.

Petru: “Daca toate fetele ar fi disponibile, eu as alege-o pe Andrada!”

“Zburdalnicul” Petru a intrat in bucluc. Actiunile lui Petru pe taramul dragostei le-au facut pe fete sa ia atitudine! Petru: “Cu Maria m-am sarutat pe frantuzeste, insa pe Carmen doar am pupat-o!”

Petru starneste pasiuni intense si in casa baietilor! Razi cu lacrimi! Flacara iubirii s-a aprins pentru Petru si Ali?!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *