Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 5 septembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 5 septembrie 2016Cum au incercat fetele sa transfome casa MPFM 6 in propriul camin? Cum si-au petrecut baietii prima dimineata in competitie? Urmariti video online emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 din 5.09.2016, incepand cu ora 11:15 si 14:00. Fara sa fie vazute, fetele i-au cercetat indeaproape pe baieti! Ileana: “Mi-a placut povestea de viata a lui Catalin Movileanu!” Carmen: “Primul baiat care mi-a atras atentia a fost Daniel.” Lorena s-a simtit atrasa tot de Daniel, in timp ce Andreea l-a placut pe Mihai.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 5 septembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Iulia a implinit 19 ani. Abia a inceput competitia si primele rivalitati au iesit deja la lumina!

Tortul dedicat Iuliei a provocat controverse in randul baietilor! Unul cate unul, baietii au trecut pragul casei unde vor locui un an de zile! Baietii au cercetat toate cotloanele casei, dar nici de fete nu au uitat! Baietii au incercat sa rezolve problema curateniei inca din primele clipe de competitie!

Fetele si baietii n-au ratat ocazia de a se cunoaste mai bine! Cine dintre baieti si-a gasit aleasa de la prima intalnire?

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *