Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 6 decembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 6.12.2016Urmariti emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu seozn 6 din 6 decembrie 2016, prim parte de la ora 11:15 si partea a doua de la ora 14:00! Incurajat de restul concurentilor de la ”Mireasa pentru fiul meu”, Ciprian a dansat in platoul emisiunii. Primii pasi in competitie n-au fost facuti in spiritul cooperarii. Danut a rememorat zilele sale de ostas. Impartirea camerelor si paturilor a fost un nou motiv de revolta pentru fete. Ieri, Maria si Bebe s-au aratat extrem de nemultumiti de ceea ce se intampla in competitie si au reactionat. Cei doi au refuzat sa plece din platou in pauza dintre emisiuni.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 decembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Scandal de proportii în casa “Mireasa pentru fiul meu”: Petru si Valentin au fost la un pas sa se ia la bataie. Valentin catre Petru: “Afara te spulber! Afara dispari din fata mea!” Petru catre Valentin: “Vezi ca intrii pe un drum minat. Astea sunt niste amenintari si din cate stiu eu, tu ai cu suspendare!” S-au aliat Petru si Ali impotriva lui Valentin? Cosmin a lansat acuzatii dure la adresa lui Petru: “M-a bruscat pe scari!”

Petru: “A fost in gluma, cum sa-l imping intentionat?” In pauza dintre emisiuni, cuplurile Andrada – Valentin si Ali – Edith s-au duelat pe viata si pe competitie! Valentin, despre Ali si Petru: “M-au atacat ca niste caini” Saptamana trecuta, cuplurile Andrada – Valentin si Ali – Edith s-au duelat pe viata si pe competitie! Ali catre Andrada: “Nemachiata, esti singura femeie langa care nu as vrea sa ma trezesc!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *