Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 6 iulie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 6 iulie 2016Cat mai pot sa reziste cei patru concurenti ramasi in cursa catre masina? De ce au renuntat Eduard si Vladut MPFM 5. Urmariti video online emisiunea de astazi, 6.07.2016, prima parte de la ora 11:15 si a doua parte de la 14:00. Eduard a fost primul concurent care a renuntat la cursa pentru masina dupa 31 de ore de stat in picioare cu mana pe autoturism. Eduard: “Ma asteptam sa rezist maxim 12 ore!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 06 iulie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Urmatorul concurent care s-a declarat invins a fost Vladut, care dupa 38 de ore crancene a clacat. Vladut: “M-am gandit la sanatatea mea!”

Vladut s-a luptat din greu cu propriile slabiciuni.

Zana, mama lui Vladut, a intrat telefonic pentru a-si incuraja fiul si a-i intari moralul. Fetele se lupta pentru masina, iar baietii au trecut in bucatarie! Eduard si Constantin au dat dovada de profesionalism in bucatarie pentru iubitele lor.

Inainte de finalul emisiunii, mai exact dupa 46 de ore de stat in picioare, Mihaela a avut un moment de neatentie cand incercand sa-si verifice lavaliera a ridicat ambele maini de pe masina. Concurenta a fost imediat descalificata din cursa pentru masina.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

5 comentarii la “Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 6 iulie 2016

 1. ana

  Buna ziua tuturor,
  Hait ! Incremeniti cu mana, mainile pe bunul cel mai de pret din acest circ !
  Cine va castiga ? cine va pierde ?
  Nu pot uri pe nimeni dar pe Lavi o detest. Nu-i mai ajungi cu prajina pe la nas.La fel si Miaela.>>
  Maria- Alexia, o imbratisare si ganduri bune ptr. tine si cei dragi ai tai. Toata viata sa-ti fie bine !
  Meggie, te pup ptr. calutul trimis si melodiile tale ! Ioana, Dara faine cantecele voastre.
  Va pup pe toate cu drag. O zi buna pentru voi . >>
  https://www.youtube.com/watch?v=xYGvQhZeR6M

  ANDANTE

  Ţi-am strecurat sub pernă
  o frântură de vis,
  din sufletul alb al lunii.
  Miros de ploaie sălbatică,
  de somn şi de coapte gutui
  ţi-am picurat pe trup,
  să te înveşmânte.
  În aerul dulce din odaie,
  am atârnat tăceri înţelese,
  silabe supuse făgăduielii
  şi dragoste fără hotar.
  În liniştea fragedă,
  căptuşită cu aripi
  de îngeri păzitori,
  nu pot decât s-adorm
  lângă tâmpla ta stângă,
  cu mâna sub pernă,
  strângând în pumn
  puzderie de vise.
  – poezie si gand –

  Reply
 2. ioana79

  ANA,cu poezia si melodia imi alini durerea de la mana. Esti in asentimentul meu cu Lavinia si Mihaela..Lavinia vorbeste numai despre sex. Mihaela a dat gres cu farmecele,cu Vanesa,cu roua diminetii……oricum,n as vrea sa fiu in pielea ei; este frustrant ,pt oricare dintre ele,sa piarda dupa atata effort.pup

  Reply
 3. Meggie.

  Buna, dragilor!
  Ioana, am vazut si eu gafarea Mihaelei. Culmea ca abia se asezase, ar fi trebuit sa fie fres( ata cat se putea in acele conditii). I s-a distras atentia, dar cum s-a vorbit si cu ceialti nu paote fi acuzata nici Paula. Bateriile si le-a verificat cu mana corecta, nu stiu cum de-a ridicat-o si pe cealalta. Mihaela in general a fost tacuta si a ales tacerea la aceasta proba. Dar na, nu poti sa fii tot timpul norocos. Ea a mai scapat de cateva ori de eliminare pana a ajuns aici. Cea mai buna a fost Lavinia, apoi a fost urmata de Emilia si se vede asta si in acest moment.
  Emisiunea n-am prea vazut-o, in schimb m-am uitat le ei. Acum ii inteleg pe cei care au ap. si cat de imp. este pt. a-i intelege mai bine si pt. a-ti face o parere obiectiva depsre ei.
  As prefera sa castige Liliana, dar nu ma supar f. tare nici daca castiga celelalte doua.
  Pupici.
  Pt. voi,
  https://www.youtube.com/watch?v=_i5UdZuNmmY

  Reply
 4. ioana79

  Buna dimi;
  MEG,esti un prieten fidel,noaptea trecuta nu ne ai lasat singure,pe mine si ANA,pupici.
  Inteleg ce spui ,am urmarit si eu pe spynews pana tarziu in noapte. Am urmarit pt ca nu merg la munca si tb sa stau cat de mult cu mana nemiscata,altfel nu as pierde timp daca as avea AP. Parintii,apropiatii concurentilor,sunt de inteles.
  Si eu mi am dorit o pe Lili castigatoarea masinii;nu s a intamplat,nu cunosc motivul abandonului.
  Nu Paula este vinovata pt mana Mihaelei, si a facut datoria si a intrebat de lavaliera.Exista o lege a firii;e bun optimismul,increderea in sine ,nu si ingamfarea sau increderea in …mosmonelile sau cum se numesc acele facute de Mihaela cea nerecunoscatoare colegilor pt plimbarea cu elicopterul, unanimitatea pt Ctin,etc,etc.
  Eu cred ca masina o primeste cine merita. Mihaela a fost de multe ori printer ultimii la probe.pe cand Lavinia si Emilia au luptat ca niste leoaice. Prin urmare,daca ar fi posibil, masina sa se imparta …..
  Si daca,SI DACA , ar fi sa aleg,din cauza lui Nicolae,mi as dori ca Lavinia sa fie invingatoarea. Ambele sunt motivate,dar, Laviniei ii accord sanse din multe pdv ; in primul rand mi a placut modul ei sugubet; a cantat,a dansat,a glumit si un lucru f important,arata demential de bine dupa zile si nopti de nesomn.
  Pe Emilia o ucide ,cu ghilimele,acest Nicolae . nu I pot aprecia ajutorul dat Emiliei pt ca se simt egoismul,rautatea,invidia.se simte ca n o face din dragoste,de fapt,un barbat ,nu si sacrifica iubita cand aceasta vrea sa renunte.. Au fost faze cand I a interzis sa discute cu Lavinia sau cu alti concurenti. Nu crd ca Nicolae este cea mai fericita alegere pt Emilia ,posesivitatea lui spune multe. Si Eduard a ramas pe langa Lavinia,dar,altfel de incurajare,altfel discutau.
  In fine, felicitari fetelor ,iar pt cea care pierde,chiar este nedrept,DAR,asta I concursul.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *