Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 6 iulie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 6 iulie 2016Cat mai pot sa reziste cei patru concurenti ramasi in cursa catre masina? De ce au renuntat Eduard si Vladut MPFM 5. Urmariti video online emisiunea de astazi, 6.07.2016, prima parte de la ora 11:15 si a doua parte de la 14:00. Eduard a fost primul concurent care a renuntat la cursa pentru masina dupa 31 de ore de stat in picioare cu mana pe autoturism. Eduard: “Ma asteptam sa rezist maxim 12 ore!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 06 iulie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Urmatorul concurent care s-a declarat invins a fost Vladut, care dupa 38 de ore crancene a clacat. Vladut: “M-am gandit la sanatatea mea!”

Vladut s-a luptat din greu cu propriile slabiciuni.

Zana, mama lui Vladut, a intrat telefonic pentru a-si incuraja fiul si a-i intari moralul. Fetele se lupta pentru masina, iar baietii au trecut in bucatarie! Eduard si Constantin au dat dovada de profesionalism in bucatarie pentru iubitele lor.

Inainte de finalul emisiunii, mai exact dupa 46 de ore de stat in picioare, Mihaela a avut un moment de neatentie cand incercand sa-si verifice lavaliera a ridicat ambele maini de pe masina. Concurenta a fost imediat descalificata din cursa pentru masina.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *