Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 6 iunie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 6 iunie 2016La finala saptamanii trecute s-au dat lupte grele intre rivali. Nici amorezii nu s-au menajat! Doar Mihaela a mers astazi la cumparaturi! Ce amintiri il chinuiesc pe Valentin? Aflati astazi, in emisiunea video online incepand cu ora 11:15 si 14:00. Scandal monstru in platoul “Mireasa pentru fiul meu” intre Mirela Vaida si Catalin care a refuzat sa mearga la cumparaturi. Catalin a refuzat sa mearga la cumparaturi, acuzand dureri la genunchi. Doar Mihaela a mers astazi la cumparaturi pentru casa fetelor.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 iunie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Cu acordul celorlalti concurenti, Constantin a pus la cale o surpriza foarte frumoasa pentru aniversarea relatiei cu Mihaela. Concurentul i-a pregatit iubitei lui o calatorie cu elicopterul, cost al carei calatorii va fi suportat din Marele Premiu.

Care dintre baieti se teme de venirea propriei mame in competitie?

Clipe de panica in casa „Mireasa pentru fiul meu”. Ambulanta a fost chemata de urgenta, dupa ce Lilianei i s-a facut rau. Concurenta a facut un atac de panica, similar cu cel al lui Eduard de zilele trecute.

Catalin a refuzat sa mearga la cumparaturi. Concurentul a fost extrem de nemultumit pentru ca a fost trimis la cumparaturi si a inceput sa impuna conditii stafului ”Mireasa pentru fiul meu”: “Cat voi sta aici, nu voi merge niciodata la cumparaturi!”

Adriana: “Catalin se rasfata!”

Mirela Vaida nu a mai suportat cererile lui Catalin si a reactionat: ”Manipulezi opinia publica! Nu ma voi lasa niciodata calcata in picioare de concurenti!”

Natasa: “Catalin vrea sa manance fara sa faca nimic!”

In timp ce baietii erau melancolici in casa ”Mireasa pentru fiul meu”, sambata seara fetele au petrecut in club.

Catalin si Valentin si-au aruncat sageti din nou. ”Faima si sustinerea ne fac sa uitam cine suntem cu adevarat! Valentin traieste intr-un basm din care multi se hranesc!”, a afirmat Catalin.

Valentin: “M-am saturat de sagetile aruncat de Catalin!”

Eduard: “Eu si Catalin suntem prieteni, ne vom nominaliza in fiecare sambata!”

In urma comportamentului neadecvat din casa ”Mireasă pentru fiul meru”, Comisia de Decizie a decis ca Ionut sa plece de langa Loredana.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *