Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 6 septembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 6 septembrie 2016Cum s-au pregatit fetele de petrecere? Un pariu propus a fost deraiat de interventii externe! Andrei a incercat sa cladeasca un monument, insa Andrei i-a sabotat planurile. Bebe le-a impartasit colegilor de concurs intelepciunea lui! Urmariti video online emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 din 6 septembrie 2016, de la ora 11:15 si 14:00. In ajun de competitie, fetele au dat cartile pe fata! Edith: “Valentin din sezonul trecut nu e genul meu. Barbatul este doar un accesoriu.” Declaratiile fara perdea ale baietilor le-au lasat un gust amar tuturor concurentilor! Baietii au vrut sa le ofere fetelor clipe dulci chiar din primele zile de competitie.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 septembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Planul baietilor a esuat complet! Tortul a devenit subiect de rafuiala!

Baietii au dezvaluit secretele vechilor relatii! Andrei este dezamagit de Carmen.

Lacrimi amare au inundat obrajii lui Carmen!

Carmen: “Sunt prea naiva pentru aceasta competitie. Aici nu trebuie sa fii ca afara, pentru ca te percepe altfel lumea.”

Andrei catre Carmen: “Am fost dezamagit, am crezut ca ma vrei, ca poate fi ceva intre noi!”

Au inceput sa curga primele lacrimi de iubire?

Fetele si-au destainuit pasiunile ce au inflorit pentru baieti! Pe cine au pus fetele ochii dupa doar cateva priviri schimbate?

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *