Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 7 aprilie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 7 aprilie 2016Care sunt insusirile unui model demn de urmat in viata? Al cui exemplu trebuie sa urmeze Loredana conform dorintelor lui Ionut? Ce cadouri inmiresmate au sosit aproape de miezul noptii? La ceas de seara, baietii au inceput pregatirile pentru un veniment special! Razboiul curateniei continua! Urmariti video online emisiunea de astazi, joi 7.03.2016, prima parte de la ora 11:15 si cea de a doua parte incepand cu ora 14:00! La ceas de seara, Denisa a dezvaluit detalii secrete despre trecutul ei amoros! Nicoleta se lupta cu regretele trecutului! Lacrimile Nicoletei curg siroaie cand vine vorba despre regretele amoroase! Mesajul Nicoletei pentru fostul iubit: “Imi pare rau că te-am dezamagit!” Nicoleta este chinuita de regrete pentru ca nu i-a acordat o sansa fostului ei iubit.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 aprilie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Dornic de a iesi cat mai repede din competitie, Tudor a facut o declaratie socanta: “Voiam sa imi fac rau si sa ajung la spital descalificat, cu riscul unei operatii!”.

Doamna Luiza a inceput sa planga.

Tatal lui Tudor: “Ne faci rau prin vorbele grele pe care le spui!”

De ziua lui, Ionut a primit cel mai frumos cadou. El a fost cerut de sot de catre iubita lui, Loredana, care i-a daruit o bratara. Atat mama, cat si sora lui Ionut au fost prezente. Raspunsul lui Ionut a fost “Da”.

Emilia a fost acuzata ca profita, ca isi doreste cetatenia romana si nimic mai mult. Lavinia acuza: Cursa Emiliei pentru cetatenia romana a inceput de la prima ei casatorie.

Momente video din emisiune:

Mesajul Nicoletei pentru fostul iubit: „Îmi pare rău că te-am dezamăgit!”

Denisa a dezvăluit detalii secrete despre trecutul ei amoros!

Tudor: ”Voiam să îmi fac rău și să ajung la spital descalificat, cu riscul unei operații!”

Loredana îl cere de soț pe Ionuț! Răvășit, concurentul nu-și poate abține lacrimile

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *