Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 7 decembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 7.12.2016Infloreste dragostea intre Ana-Maria si Laurentiu? Urmariti emisiunea mpfm sezon 6 din 7 noiembrie 2016, de la ora 11:15 si 14:00! Laurentiu a facut o scurta caracterizare a femeii ideale, din punctul lui de vedere. El isi doreste o persoana sincera si educata. Concurentul incearca sa o cunoasca mai bine pe Ana-Maria. Laurențiu: ”Pentru mine, Ana este o fata ok. Este o fire mai vulcanica, dar si eu sunt vulcanic. Semanam un pic. Eu si Ana ne simtim bine impreuna, ca si prieteni! Momentan ne cunoastem mai bine! Anei-Maria ii pasa de mine! Chiar daca si-a creat o imagine nu prea buna, eu o vad altfel, eu cred ca Ana are un suflet bun.”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 decembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Ana-Maria s-a aratat interesata de Laurentiu si i-a facut ochi dulci, fara retineri. De asemenea, Laurentiu s-a aratat mai interesat de Ana-Maria, decat de Andreea, la bratul careia a pasit sambata in casa Mireasa pentru fiul meu. Cosmin s-a hotarat sa devina mai vocal in emisiune, la indemnul familiei lui. Cosmin: ”Familia mi-a cerut sa fiu mai vocal in emisiune”

Cosmin s-a intors impotriva lui Petru, pe care l-a acuzat ca l-a impins intentionat pe scari. Paula Chirila a reactionat dupa ce a fost victima unei inselatorii pe Facebook! Maria si-a intalnit familia, iar lacrimile si-au facut prezenta in platoul ”Mireasa pentru fiul meu”. Maria si Marius au marturisit ca se plac. Carla, fosta iubita a lui Valentin, a facut acuzatii grave la adresa acestuia! Carla catre Valentin: “Fa-ti analizele!” Valentin catre Carla: “O sa platesti!”

Valentin: „Carla ma acuza la indemnul sustinatorilor altor concurenti cu care eu am un conflict sau e platita sa faca acest lucru!” Tatal lui Valentin a facut lumina in scandalul cu pachetul de tigari. Marin, tatal lui Valentin: “Valentin a primit un pachet de tigari! Eu am cumparat 10 pachete de tigari si i le-am dat carlei sa i le dea fiului meu. Stiam ca inauntru la pasapoarte nu se filmeaza. La un moment dat, voiam sa le impart, cinci Carlei si cinci sa le iau eu, dar pana la urma i le-am dat pe toate zece.”

Fratele Carlei a facut dezvaluiri incredibile despre Valentin: “In liceu, Valentin era sluga tuturor!” Valentin a insinuat ca insusi fratele vitreg al Carlei ar fi violat-o pe aceasta cand avea doar 12 ani.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *