Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 7 iulie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 7 iulie 2016Liliana MPFM 5 este cea de a patra concurenta care iese din cursa catre masina! Dupa 2 zile si 13 ore o greseala a costat-o masina. Oboseala si-a spus cuvantul. Liliana nu si-a dat seama ca a luat mana de pe masina. A rezistat eroic desi avea dureri ingrozitoare de picioare. Proba finala merge mai departe cu Lavinia si Emilia, cele doua concurente care au mai ramas. Cine credeti ca va pleca cu masina acasa? Mai jos gasiti momentul video in care Liliana a luat mana de pe masina. Urmariti video online emisiunea de astazi, 7.07.2016, de la ora 11:15 si 14:00.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 07 iulie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Dupa 61 de ore la startul competitiei pentru masina, un pas gresit a indepartat-o definitiv pe Liliana de masina mult ravnita. Liliana a fost eliminata din cursa pentru masina in urma unei mici greseli.

Vladut: “M-a trimis sa ii ud o pereche de slapi. Dupa ce i-am udat i-am pus langa ea. S-a intors sa ii ia si atunci a ridicat mana de pe masina!”

Mama Lilianei: “Nu m-am asteptat niciodata ca fata mea poate sa stea atat. Nu ma gandeam ca este atat de puternica. Sunt mandra de ea!”

Dupa mai bine de 46 de ore, participarea Mihaelei in finala cursei pentru masina s-a incheiat.

Tatal Mihaelei a intervenit telefonic la ”Mireasa pentru fiul meu” pentru a-si sustine fiica. Induiosator! Tatal Mihaelei, sfat pentru fiica lui: ”Vreau sa va vad zambind”

Emilia si Lavinia dau batalia decisiva in cursa pentru masina.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *