Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 7 iunie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 7 iunie 2016Cum se mai iubesc Emilia si Nicolae? Ce epistole pline de sfaturi si incurajari mai sosesc la ceas de seara? Astazi, Loredana si Ionut aniverseaza doua luni de logodna. Cum se manifesta recunostinta intre competitori? Urmariti emisiunea video online de astazi, 7 iunie 2016, de la ora 11:15 si 14:00. Eduard s-a pregatit pentru cumparaturi mai ceva ca pentru examenul de Bacalaureat! Catalin a refuzat sa mearga la cumparaturi in ciuda rugamintilor concurentilor. Din cauza nemultumirilor continue pe care le-a afisat, Catalin a fost rugat sa iasa din emisiune.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 iunie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Ionut a primit o sanctiune ce a suparat-o profund pe Loredana. Declaratii controversate au provoacat tensiuni intre iubiti, iar o sanctiune venita intr-un moment delicat le-a pus celor doi capac. . Loredana: “Credeam ca pedeapsa primita de Ionut este o tactica, insa am realizat ca totul este real!”

Astazi, Loredana si Ionut au implinit 2 luni de relatie, motiv pentru care Ionut a dorit sa o ceara a doua ora in casatorie pe iubita lui. Ionut si-a depus inima la picioarele Loredanei si i-a facut acesteia o deosebita declaratie de dragoste.

Certurile din Emilia si Loredana sunt deja celebre. Recent, un nou conflict a izbucnit intre cele doua.

Fosta si actuala iubita a lui Nicolae s-au duelat din nou. Nicolae catre Emilia: “Eu nu imi mai racesc gura degeaba, oricum vorbesc degeaba!”

Emilia: “Natasa asteapta sa fie provocata pentru a se putea certa!”

Rivalitatea dintre Catalin si Natasa este legendara, insa noi evenimente infierbanta spiritele. Catalin a fost criticat dur de Natasa in urma actiunilor sale.

Actiunile concurentului au facut-o pe Natasa sa iasa la atac.

Liliana: “Nu am vazut motivul pentru care „petalentinii” au renuntat la cursa!”

Valentin: “In urma reactiilor celorlalti, ma gandesc sa reintru in cursa pentru masina!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *