Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 7 martie 2016

Video online emisiunea mpfm 5 din 7 martie 2016Ce impresii a provocat sora Alexandrei in randul concurentilor? Ce discutii a purtat Marius cu Natasa? Catalin o place pe Mihaela, sora Alexandrei? Urmariti emisiunea MPFM 5 video de azi, 7.03.2016, incepand cu ora 11:15 si 14:00. Marius nu se da batut: orice refuz al Natasei il motiveaza si mai mult sa ajunga la inima ei. Sora Alexandrei a facut furori in randul concurentilor, mai ales in randul lui Catalin, care s-a aratat interesat de a forma un cuplu cu ea, daca ar dori sa intre in competitie. Catalin: “Florin a spus ca o cunoaste pe sora Alexandrei doar ca sa ma atate!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 martie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. In urma voturilor telespectatorilor, Cristina a fost salvata de la eliminare. Desi concurenta a plans de tristete, Tudor s-a aratat fericit de faptul ca ea a ramas in competitie.

Concurentii s-au distrat pe cinste sambata seara de ziua lui Ciprian. In timp cu unii petreceau, Ciprian isi deplangea iubirea negasita.

Desi au avut parte deja de multe apropieri si sarutari patimase, Nicoleta si Ionut nu formeaza un cuplu pana la aceasta ora. Ionut: “Eu si Nicoleta nu formam un cuplu!”

Anumite glume dintre baieti s-au transformat in nemiloase intepaturi. In timpul petrecerii lui Ciprian, Marius si Ionut l-au ironizat pe Florin. Din fericire pentru cei doi, Florin nu s-a suparat.

Intre Catalin si Florin au avut loc mici confruntari. Catalin despre Florin: “Mie mi se pare o contradictie intre ceea ce spune si cum stau lucrurile de fapt!”

Catalin l-a acuzat pe Florin ca incearca sa santajeze emotional publicul. Florin a spus ca indiferent de ceea ce se va intampla, el va pleca din competitie in aprilie. Florin: “Catalin sa nu-si faca griji! In curand va ocupa locul doi in competitie!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *