Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 7 noiembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 7 noiembrie 2016Ana-Maria s-a dezlantuit! Ce intreprinde Petru cand somnu-l ocoleste? Urmariti video online emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 din 7.11.2016, de la ora 11:15 si 14:00! Ciprian s-a dezlantuit din nou pe ringul de dans. Ciprian si-a demonstrat talentul de dansator si a fost aplaudat de concurenți si de telespectatori. ”Arata-ne miscarile tale preferate”. Fetele au recurs la un gest ale carui consecinte au fost resimtite de toti! Sambata seara, fetele au sarit gardul pentru a merge in casa baietilor.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 noiembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Valentin a propus pedepse mult mai grave pentru cei care incalca regulamentul: ”Cine greseste, plateste” Mama Andradei l-a criticat dur pe Cristi la Finala Saptamanii trecute! Sambata, doamna Simona, fosta “soacra” a lui Cristi, i-a dat acestuia lovitura de gratie! Critici dure au rasunat in pauza de publicitate.

Mama Andradei:“Are cu totul alt caracter decat cel pe care noi am fi vrut sa il aiba”. Valentin a parut extrem de afectat de conflictul dintre Andrada si fostul ei iubit.

Un e-mail l-a facut pe Cristi sa priveasca ingrijorat spre o posibila vizita din trecutul sau zbuciumat: “Inainte sa se înscrie in competiţie, am intretinut relatii sexuale timp de o saptamana. Dupa aceea a dat bir cu fugitii”.

Paula Chirila i-a facut observatie Andreei despre momentul cand a jignit-o, facand-o penibila.

Prin telefon, mama Georgianei a dezaprobat relatia dintre fiica ei si Cristi. Concurentul a incearcat sa se asigure de afectiunea Georgianei!

Reaactia Georgianei despre interventia mamei sale: “Mama nu a fost de acord cu majoritatea relatiilor mele”.

Vazandu-si colegii si iubitii in preajma noilor venite, fetele au fost atinse de otrava geloziei! Noile concurente au starnit reactii si comentarii rautacioase in randul fetelor.

Fetele au recurs la un gest necugetat al carui consecinte au fost resimtite de toti!, Georgiana, Iulia, Andreea, Andrada, Mihaela, Edith, Madalina, Ana Maria şi Andreea au “evadat” in casa baietilor.

Momente din emisiune:

Ciprian de la „Mireasă pentru fiul meu” s-a dezlănţuit din nou pe ringul de dans. Ciprian şi-a demonstrat talentul de dansator.

Valentin MPFM 6 cere pedepse mai dure pentru cei care încalcă regulamentul

Mama Andradei l-a criticat dur pe Cristi la finală săptămânii trecute!

Mama Andradei l-a criticat dur pe Cristi la finală săptămânii trecute! „Are cu totul alt caracter decât cel pe care noi am fi vrut să îl aibă”. Valentin pare extrem de afectat de conflictul dintre Andrada şi fostul ei iubit.

Un e-mail l-a făcut pe Cristi să privească îngrijorat spre o posibilă vizită din trecutul său zbuciumat: „Înainte să se înscrie în competiţie, am întreţinut relaţii sexuale timp de o săptămână. După aceea a dat bir cu fugiţii”.

Cristi încearcă să se asigure de afecţiunea Georgianei! Vezi aici ce efect a avut intervenţia mamei Georgianei asupra relaţiei dintre fiica ei şi Cristi! „Mama nu a fost de acord cu majoritatea relaţiilor mele”.

Văzându-şi colegii şi iubiţii în preajma noilor venite, fetele au fost atinse de otravă geloziei! Noile concurente au stârnit reacţii şi comentarii răutăcioase în rândul fetelor.

Fetele au recurs la un gest necugetat ale cărui consecinţe au fost resimţite de toţi!, Georgiana, Iulia, Andreea, Andrada, Mihaela, Edith, Mădălina, Mana şi Andreea au „evadat” în casa băieţilor.

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *