Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 7 noiembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 7 noiembrie 2016Ana-Maria s-a dezlantuit! Ce intreprinde Petru cand somnu-l ocoleste? Urmariti video online emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 din 7.11.2016, de la ora 11:15 si 14:00! Ciprian s-a dezlantuit din nou pe ringul de dans. Ciprian si-a demonstrat talentul de dansator si a fost aplaudat de concurenți si de telespectatori. ”Arata-ne miscarile tale preferate”. Fetele au recurs la un gest ale carui consecinte au fost resimtite de toti! Sambata seara, fetele au sarit gardul pentru a merge in casa baietilor.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 7 noiembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Valentin a propus pedepse mult mai grave pentru cei care incalca regulamentul: ”Cine greseste, plateste” Mama Andradei l-a criticat dur pe Cristi la Finala Saptamanii trecute! Sambata, doamna Simona, fosta “soacra” a lui Cristi, i-a dat acestuia lovitura de gratie! Critici dure au rasunat in pauza de publicitate.

Mama Andradei:“Are cu totul alt caracter decat cel pe care noi am fi vrut sa il aiba”. Valentin a parut extrem de afectat de conflictul dintre Andrada si fostul ei iubit.

Un e-mail l-a facut pe Cristi sa priveasca ingrijorat spre o posibila vizita din trecutul sau zbuciumat: “Inainte sa se înscrie in competiţie, am intretinut relatii sexuale timp de o saptamana. Dupa aceea a dat bir cu fugitii”.

Paula Chirila i-a facut observatie Andreei despre momentul cand a jignit-o, facand-o penibila.

Prin telefon, mama Georgianei a dezaprobat relatia dintre fiica ei si Cristi. Concurentul a incearcat sa se asigure de afectiunea Georgianei!

Reaactia Georgianei despre interventia mamei sale: “Mama nu a fost de acord cu majoritatea relatiilor mele”.

Vazandu-si colegii si iubitii in preajma noilor venite, fetele au fost atinse de otrava geloziei! Noile concurente au starnit reactii si comentarii rautacioase in randul fetelor.

Fetele au recurs la un gest necugetat al carui consecinte au fost resimtite de toti!, Georgiana, Iulia, Andreea, Andrada, Mihaela, Edith, Madalina, Ana Maria şi Andreea au “evadat” in casa baietilor.

Momente din emisiune:

Ciprian de la „Mireasă pentru fiul meu” s-a dezlănţuit din nou pe ringul de dans. Ciprian şi-a demonstrat talentul de dansator.

Valentin MPFM 6 cere pedepse mai dure pentru cei care încalcă regulamentul

Mama Andradei l-a criticat dur pe Cristi la finală săptămânii trecute!

Mama Andradei l-a criticat dur pe Cristi la finală săptămânii trecute! „Are cu totul alt caracter decât cel pe care noi am fi vrut să îl aibă”. Valentin pare extrem de afectat de conflictul dintre Andrada şi fostul ei iubit.

Un e-mail l-a făcut pe Cristi să privească îngrijorat spre o posibilă vizită din trecutul său zbuciumat: „Înainte să se înscrie în competiţie, am întreţinut relaţii sexuale timp de o săptămână. După aceea a dat bir cu fugiţii”.

Cristi încearcă să se asigure de afecţiunea Georgianei! Vezi aici ce efect a avut intervenţia mamei Georgianei asupra relaţiei dintre fiica ei şi Cristi! „Mama nu a fost de acord cu majoritatea relaţiilor mele”.

Văzându-şi colegii şi iubiţii în preajma noilor venite, fetele au fost atinse de otravă geloziei! Noile concurente au stârnit reacţii şi comentarii răutăcioase în rândul fetelor.

Fetele au recurs la un gest necugetat ale cărui consecinţe au fost resimţite de toţi!, Georgiana, Iulia, Andreea, Andrada, Mihaela, Edith, Mădălina, Mana şi Andreea au „evadat” în casa băieţilor.

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

5 comentarii la “Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 7 noiembrie 2016

 1. ana

  Buna ziua frumsatzelor mele,
  IIete ca ne pomeniram cu o puradica in emisiune, eu care am crezut ca ne-am pricopsit doar cu unul. Astia vor conduce Romania in curand, doam’fereste ! >>
  Cafeluta voastra : http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/1964/8010/original.jpg

  Ce facura fetele ? sarira i corpore gardul ? Ha ha ha Staff indisciplinat cum nu poate el sa stie sa le bage sub clopotul de sticla, sa le tina legate de pat, ca ele vor la baieti, moooama ce debandada si ce placere pe Paula ( mama ce numa are si asta tot altceva imi iese cand il scriu ) deci ce placere pe ea sa faca morala. Azi m-am distrat de-abinelea. Sa vad dupa masa ce mai aud, ce mizerii au mai facut.
  Va pup cu drag si va mai trimit un cantec care ma impresioneaza si ma rascoleste gandidu-ma la mama si bunicele mele, :

  https://www.youtube.com/watch?v=xW-KtT6idII – Madalina Amon

  Toamna – Vasile Voiculescu

  Jos, pe tărâmul unde cad vorbele ucise
  Și unde-abia străbate doar gândul dus ca vântul
  Azi, cotropit de umbra, ce-i svârle ‘ntreg pământul,
  Sta raiul amintirii cu porțile deschise.

  Grădinile-amintirii se scutură de roade
  Și pajiștile-amare îngălbenesc de poame;
  Uitarea iși trimite arar, când li-este foame.
  Furnicile ei negre și viespile-i iscoade.

  Miroase pretutindeni a mucigai și-a miere.
  O fructă ciugulită de pasărea durerii
  Mai spânzura scheletic de vreascul ros al Verii :
  Din hârca ei sămânță rânjeste în tăcere.

  Aluneci ici pe cârnuri de fructe’nsângerate
  Dar nu le vezi din iarba ce le-a cuprins, dospite;
  Ici calci pe pulpa dulce a poamelor strivite
  Și dulci pe tălpi mireasma de amintiri uitate.

  Din tot ce-a fost grădina pierdut’ acum în zare
  Plâng crengile uscate ce le-a surpat furtuna
  Și’n toamna ta săracă, plecând, nu iei nici una
  Din roadele – amintirii mușcate de uitare.”

  Reply
 2. Dara

  Fetelee ,ce avu Paula azi cu Andreea ..??..daca vrea sa auda jigniri sa citeasca mes meu din gala …parca era biata fata in fata judecatorului la interogatoriu….acra femeia asta ca o muratura …

  Reply
 3. IRINA

  Buna seara !! ,Am intrat sa vad se ati comentat dar la ora asta nimic ,,
  La cei care poarta numele de Mihai, Mihaela, Gabriel , Gabriela ,,Va urez La multi ani ,,fericire ,iubire ,sanatate si tot ce va doriti in viata !!!

  Reply
 4. ioana79

  Hi,hi,de cand astept acest moment! Haioase fetele sarind gardul mpfm-ist ! Pthiu,na belea,pai bine mai fetelor,nu va ganditi si voi cati oameni lasati fara ….paine? DECI,asta-i motivul pt care „poarta e deschisa” pt noi concurenti? Daca pleaca toti,se allege praful de emisiune.
  No,imi pare rau,dar ei au adus-o in prapastie. Citeasc cele doua bloguri,cuvinte urate adresate Paulei. Inteleg,citeste cartonasele,insa,in cartonase probabil sunt doar niste titluri,ideile tb dezvoltate de prezentatoare; aici e buba ,dezvoltare zero!!!!!! Cu intrebari „ce credeti daca”,ce pareri aveti daca …era asa si nu asa”,si dacaaaaaa”…..cu aceste intrebari ne indepartam sau ….se scriu nemultumirile la adresa ei pt caci,ea este in ….fata. Sa vorbesti 4 ore sa nu spui nimic? sa ne intoxici cu soacra,soata,cumnatul lui Valentin, sa ne plictisesti cu relatia Andrada -Cristi…… subiecte proaste numai pt a trece timpul?
  Regulament incalcat de concurenti? Sa fim seriosi,in primul rand ei nu-l raspecta!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *