Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 8 aprilie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 8 aprilie 2016Baietii nu se dau batuti. Sugestii apar la orizont, iar lupta cu curatenia continua! Ieri, putin dupa ora patru, Ionut tresarea de bucurie: mama si sora lui treceau pragul casei. Aintirile trecutului amoros il chinuie pe marius. O declaratie de dragoste s-a transformat intr-o ciocnire intre amorezi! Urmariti video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 5 de astazi, 8.04.2016, prima parte de la ora 11:15 si cea de a doua incepand cu ora 14:00. Concurentii continua sa lupte cu dezordinea. Cearta aprinsa intre Valentin si Catalin. Valentin: “Te-ai multumit cu putin, stiind ca vei ajunge iar sa suferi de foame!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 aprilie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Desi la inceput nu s-au suferit, Loredana si Ionut au facut primul pas spre nunta. Ieri, Ionut si Loredana s-au logodit.

Tudor nu a renuntat inca la gandurile sumbre legate de plecarea din competitie. Tudor: „In momentul de fata ma ajuta faptul ca mama mea este aici, dar uneori ma gandesc ca era mai bine sa nu fi fost si mama aici.”

Subiectul domnul profesor a revenit in discutie.

Trecutul Adrianei continua sa o urmareasca. Nu de putine ori, domnul profesor a cautat-o pe fosta lui iubita. Mai intai s-au intalnit la sfarsitul lui octombrie, apoi s-au revazut in preajma Craciunului, dar nici in 2016 dascalul nu a putut-o uita pe Adriana.

Se teme Valentin de fostul iubit al Adrianei?

Adriana se declara fanul lui chef Sorin Bontea, ea participand chiar si la una dintre emisiunile Hell’s Kitchen. Adriana despre chef Sorin Bontea: ”Imi place atitudinea lui”

Denisa este interesata de Florin in continuare si este convinsa ca acesta o va cauta dupa finalul competitiei. Denisa, in soapta catre Marius: ”Florin o sa o termine cu Alexandra si o sa ma caute cand vine din Grecia!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *