Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 8 august 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 8 august 2016Bem impreuna cafeaua la matinalul MPFM 5! Lavinia a predat lectia matinala de aerobic. Pregatirile de nunta au intrat pe ultima suta de metri! Urmariti emisiunea video online de astazi, 8.8.2016, prima parte de la ora 10:00 si cea de a doua parte de la 14:00. Lavinia a predat lectia matinala de aerobic! Dis-de-dimineata Mihaela a dat lectii de gatit. Concurenta a pregatit un mic dejun absolut delicios in doua variante: una sarata si una dulce. In ce masura a schimbat plecarea lui Nicolae strategiile concurentilor? S-a destramat cuplul competitional format din Vladut si Catalin?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 august 2016 ora 10:00 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Vladut: “Daca nu era Nicolae vizat, primeam patru voturi! Lavinia si Eduard au mintit; au spus ca nu dau in cupluri, dar au nominalizat-o pe Emilia!”

Catalin: “Cineva trebuia sa plece, locurile in competitie sunt limitate!”

Mihaela: “Eliminarea Lilianei a fost in avantajul lui Vladut, l-a trezit la realitate!” Eliminarea lui Nicolae a schimbat fata competitiei! Cine se teme ca eliminarea lui Nicolae l-a condamnat la parasirea competitiei?

In urma eliminarii lui Nicolae, alianta Catalin-Vladut se clatina! Cauta Vladut si Catalin sa-si salveze pozitia in competitie prin orice mijloace?

Mama lui Catalin a declansat un atac devastator la adresa Laviniei si a lui Eduard.

Doamna Maria a spus despre Lavinia ca a fost cea mai rea concurenta inca de la inceput.

Interventia telefonica a mamei lui Catalin, l-a bulversat pe concurent. Catalin: “Mama si-a considerat intotdeauna propriile opinii mai importante decat ale mele!”

La finala saptamânii trecute, parintii lui Eduard i-au criticat dur pe Adriana si pe Valentin!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *