Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 8 decembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 8.12.2016Ce cadou a primit una dintre concurente? Psihologul Ioana Tanase a oferit sfaturi pretioase concurentilor! Urmariti emisiunea MPFM sezon 6 din 8.12.2016, de la ora 11:15 si 14:00! Bebe si Maria au luat impreuna o cina romantica, iar mai apoi concurentul a tras propriile concluzii despre aceasta iesire. Bebe: “Nu stiu daca poate sa se infiripe ceva. Nu as fi genul ei de barbat. Mi-a dat de inteles ca vrea sa copilareasca cu acel barbat. Sunt constient ca diferenta face diferenta! Din partea mea nu există niciun impediment! Este o fata matura, dar mi-a dat de inteles ca ea cauta altceva! “

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 decembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Ali: „Doamna Ivan si-a spus parerea, asa cum se vede din fata televizorului, a tinut sa sublinieze sa nu luam ca pe niste directive ceea ce a spus.”

Cristi: „Mi se pare ca sustinatorii influenteaza foarte mult concurentii! Eu vorbesc la general, nu despre doamna Dana Ivan!”

Mama Georgianei a intervenit telefonic la ”Mireasa pentru fiul meu” pentru a clarifica anumite aspecte. Doamna Lica: “Aveam o parere buna despre doamna Dana Ivan, dar m-a dezamagit! Nu inteleg de ce a spus acele cuvinte despre fiica mea, probabil vrea sa o indeparteze de Edith, altfel nu vad de ce! Viviana, fiica mea, are o gandire destul de matura! Cand a venit acasa mi-a spus lucruri frumoase despre toti, mai putin Andrada!”

Laurentiu si Ana-Maria au anuntat ca formeaza un cuplu de ieri, 7 decembrie 2016. Ana-Maria si Laurentiu s-au sarutat: ”Oficial, noi doi formam un cuplu!” Ana-Maria a avut parte de o reintalnire emotionanta cu sora ei, Roxana. Ana-Maria a incercat sa-si pazeasca proaspatul iubit de orice intrusa. Concurenta l-a avertizat pe Laurentiu sa nu joace la doua capete. Ana-Maria a avut un moment de gelozie, cand a vazut ca Iulia a incercat sa stea de vorba cu Laurentiu. Iulia si Laurentiu si-au clarificat situatia: ”Ana-Maria a fost deranjata!” S-a temut Ana-Maria ca Iulia il va cuceri pe Laurentiu? Laurentiu despre Iulia: “Si-a dorit sa ma cunoasca mai mult!”

Iulia:“Eu in general zambesc la toata lumea! Mi-am dat seama ca Laurentiu este interesat de Ana! L-am sfatuit sa se duca sa mai vorbeasca cu ea!”

Prietena Andreei a intervenit telefonic pentru a o sustine pe concurenta in conflictul avut cu Edith. Cristina, prietena Andreei, a lansat o serie de acuzatii la adresa cuplului Edith – Ali. Prietena Andreei: “Edith are un caracter parsiv!” Tradare si falsitate in competitie! Prieteniile formate la inceputul competitiei s-au destramat pe parcurs. Madalina a izbucnit in lacrimi in urma atitudinii lui Petru fata de ea. Petru a acuzat-o pe Madalina ca nu a sustinut-o pe Edith, ci pe Andreea in conflictul acestora. Petru a sustinut faptul ca ar fi trebuit sa-i fie recunoscatoare lui Edith pentru multe lucruri cu care a ajutat-o pana acum in competitie.

Madalina a spus ca ea nu doreste sa joace competitionat si doreste sa se inteleaga bine cu toate fetele, deoarece ea crede in prietenii. Doamna psiholog Ioana Tanase a venit in ajutorul concurentilor. Cosmin trece printr-o perioada mai grea si a cerut sa vorbeasca cu matusa lui. Aceasta din urma a intrat telefonic pentru a-si sustine nepotul si a-l incuraja sa depaseasca momentele dificile.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *