Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 8 Ianuarie 2016

Video online emisiunea mpfm 5 din 8 ianuarie 2016126 de zile de competiţie s-au scurs, iar dragostea pluteşte în aer! Insa cât de puternice sunt aripile ei? Pot înfrunta cel mai puternic uragan sau o simplă adiere le va frânge ca şi cum nu ar fi existat? Aflaţi astăzi, de la 11:15 si 14:00! La petrecerea de aseara, in afara de distractie, nu au lipsit nici lacrimile de dor. Tudor duce lipsa unei iubite, dar de curand il curteaza o frumoasa admiratoare. Daca presiunile dintre fete se spulbera precum un castel de carti, tensiunile dintre baieti se amplifica pe zi ce trece! Pregatirea cadourilor pentru aniversati a generat dispute intre concurenti.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 ianuarie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog Mireasa Pentru Fiul Meu. Constantin l-a acuzat pe Tudor de aroganta.

Adriana i-a povestit lui Valentin despre un baiat pe care l-a cunoscut pe Facebook! Concurenta a facut dezvaluiri picante din trecutul ei amoros.

Pregatiti de casatorie, Lavinia si Eduard si-au facut deja planuri de viitor!

Lavinia nu accepta sub nicio forma ca alte fete sa-l viziteze pe Eduard in absenta ei.

Vedetele au intrat in colimatoriul baietilor din casa ”Mireasa pentru fiul meu”. Baietii n-au ramas indiferenti farmecelor vedetelor feminine autohtone, chiar daca au iubite!

Se iubesc de mai bine de doua luni, iar recent au avut o discutie aprinsa. Aflat sub influenta licorii lui Bachus, Valentin a privit-o indelung pe Liliana, insa acesta s-a scuzat spunand ca era cu mintea departe. Totusi, Adriana a fost deranjata de gestul lui. Valentin sustine ca nu o privea pe Liliana.

La inceput de an, cvartetul prieteniei dintre Florentina, Cristina, Liliana si Oana s-a transformat in cel al disputelor. Prietenia dintre Oana si Liliana s-a cam destramat.

Oana s-a simtit marginalizata de prietenele ei, care i-au acordat votul prieteniei Adrianei in schimbul ei.

Cosmin: “Nu stiu daca prietenia cu cele 3 fete ii face bine Oanei! Ar fi mai bine sa se retraga!”

Oana: “In ultima perioada, cele trei fete care spuneau ca-mi sunt prietene s-au racit fata de mine!”

Baietii au primit o propunere inedita: sansa de a petrecute cu bautura, fast-food si jocuri in casa lor. Toti au acceptat sa petreaca o seara a baietilor in casa lor.

Valentin si Ciprian au avut o disputa apriga.O remarca facuta de Ciprian, l-au facut pe Valentin sa se certe dur cu concurentul.

Ciprian se simte denigrat de ceilalti concurenti.

Adriana: “Ciprian se amesteca tot timpul in conflictele in care eu si Valentin suntem implicati!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *