Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 8 iulie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 8 iulie 2016A patra zi a saptamanii a fost presarata cu declaratii razboinice. Lupta pentru masina s-a incheiat. Care sunt presupunerile Mihaelei? Urmariti video online emisiunea de astazi, 8 iulie 2016 de la ora 11:15 si 14:00. Limitele finalistilor cursei pentru masina au fost impuse dincolo de orice inchipuire. Proba pentru masina s-a incheiat! Comisia de decizie a dat verdictul: ”Inca nu se stie cine a gresit!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 08 iulie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. In lupta pentru masina orice prietenie a fost uitata! Finala cursei a fost una extrem de disputata. Emilia si Lavinia s-au acuzat reciproc.

Pe parcursul cursei pentru masina, Nicolae nu si-a parasit iubita nicio clipa. Sfaturile, atentionarile si incurajarile sale au rasunat la fiecare pas. Emilia: ”Fara el nu rezistam atat de mult!”

Finala cursei pentru masina nu a lasat deoparte planurile de nunta! Concurentii si-au facut declaratii de dragoste!

Finalistii au incercat sa reziste prin orice cai in batalia decisiva!

Mihaela: “Nu am simtit deloc oboseala, eram foarte relaxata si stiam toate slabiciunile celorlalti!”

Razboi in finala cursei pentru masina! Fetele s-au contrat la fiecare pas! Emilia: “Lavinia are tendinta de a te lua peste picior, de aceea Nicolae a tot intervenit!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

15 comentarii la “Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 8 iulie 2016

 1. Teresa

  Buna dimineata!Se pare ca daca se va aplica regulamentul,masina nu se mai da la nimeni!Da Doamne,da e solutia ideala,perfecta pentru cele doua moldovence…Ilie puscarie va clona carduri,Nicalai vinde odaia de la Bucuresti si mindrele vor fi multumite!Da Doamne….!

  Reply
 2. Meggie.

  Buna, fetelor. Pup, Geria, pup, fetele!
  Ana, te oripila cucul Laviniei, pardon palosul lui Edi de care este atat de mandra Lavinia, incat vrea sa stie toata tara?! Eu spun ca nu este cazul, la cat ne-a aratat Lavinia ca poate de-a lungul acestei emisiuni.
  Si Lavinia castigatoarea masinii? Asta-i intrebarea si astept cu nerabdare raspunsul, nu de alta dar trebuie sa-si faca si em. treaba, adica sa creeze suspansul. Ma prefac si eu ca nu stiu si-i ii spun felicitarile de rigoaare dupa ce aflam rezultatul, validarea castigatorului. Au mai fost pe ici, pe colo, discutii, confruntari intre Emilia si Lavinia. A mai parat-o Emilia pe Lavinia, Lavinia a mai incercat sa le distraga atentia, dar totul este bine cand se termina cu bine si se regrupeaza brigada, pt. miza urmatoare.
  Dupa cum am spus, Catalin putin mai ingaduitor cu Tatiana acum inainte de plecare si dupa ce l-a facut Adriana sa se simta prost pentru ironizarea buna actoriceste, cu intonatie si buzele tuguiate, dar extrem de urata pentru un baiat de 30 de ani, inteligent, care incerca de cativa ani sa se dezvolte personal si sa faca ceva cu viata lui.
  A fost dura Adriana cu el( cand i-a spus de tratament), dar spun eu pe merit pt. ca a lovit in Valentin si indirect in ea. Daca discutia era despre un simplu tus era in regula dar el a dus discutia in alta parte; cat este de incapabil acest baiat pt. ea, repetand practic ceea ce au spus si ceialti, concurentii cu care el la un moment dat nu a fost de acord.
  Paula pe zi ce trece este mai buna si degajata in emisiune. Poseda bun simt, diplomatie si decenta.
  Geria, dupa cum vezi vedem putin diferita situatia, in aceasta emisiune. Eu ii prefer pe cei doi ca perche, imi place Adriana putin, putin mai mult decat Valentin. Adica pe ea am remarcat-o imediat si nu m-a dezamagit, apoi prin intermediul ei l-am cunoscut si pe el. Imi place rabdarea, calmitatea si bunul simt pe care il are. Mai are putin de lucrat la ce scoate uneori pe gura, ( la micile gafe), la vaicareli, dar cred ca acestea vor veni si odata cu varsta.

  https://www.facebook.com/suflet.tacut/photos/a.173534382827155.1073741828.173516972828896/565675506946372/?type=3&theater

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *