Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 8 iulie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 8 iulie 2016A patra zi a saptamanii a fost presarata cu declaratii razboinice. Lupta pentru masina s-a incheiat. Care sunt presupunerile Mihaelei? Urmariti video online emisiunea de astazi, 8 iulie 2016 de la ora 11:15 si 14:00. Limitele finalistilor cursei pentru masina au fost impuse dincolo de orice inchipuire. Proba pentru masina s-a incheiat! Comisia de decizie a dat verdictul: ”Inca nu se stie cine a gresit!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 08 iulie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. In lupta pentru masina orice prietenie a fost uitata! Finala cursei a fost una extrem de disputata. Emilia si Lavinia s-au acuzat reciproc.

Pe parcursul cursei pentru masina, Nicolae nu si-a parasit iubita nicio clipa. Sfaturile, atentionarile si incurajarile sale au rasunat la fiecare pas. Emilia: ”Fara el nu rezistam atat de mult!”

Finala cursei pentru masina nu a lasat deoparte planurile de nunta! Concurentii si-au facut declaratii de dragoste!

Finalistii au incercat sa reziste prin orice cai in batalia decisiva!

Mihaela: “Nu am simtit deloc oboseala, eram foarte relaxata si stiam toate slabiciunile celorlalti!”

Razboi in finala cursei pentru masina! Fetele s-au contrat la fiecare pas! Emilia: “Lavinia are tendinta de a te lua peste picior, de aceea Nicolae a tot intervenit!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *