Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 8 iunie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 8 iunie 2016Cum au sarbatorit Loredana si Ionut doua luni de la logodna? Ce mai intreprind concurentii MPFM 5? Urmariti video online emisiunea mireasa pentru fiul meu de astazi, miercuri 8.06.2016, incepand cu ora 11:15 si 14:00. Cine–i cel mai incapatanat dintre Valentin si Adriana? Adriana: “De regula eu sunt cea mai incapatanata, dar uneori Valentin ma depaseste. Neintretinerea curateniei, vesnica problema din casa Mireasa pentru fiul meu.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 iunie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Mihaela: “M-am saturat sa sterg dupa altii ca sa-mi pot face mancare!” Denuisa: “Au fost vase abandaonate in curte pana cand au fost spalate de ploaie!” In urma voturilor Strumfilor, Valentin a fost eliminat din cursa pentru masina.

In urma cu doua luni Natasa a avut o ciocnire violenta cu Florin. Recent, istoria s-a repetat. De data aceasta Constantin a fost cel care nu a avut loc de Natasa.

Mihaela, catre telespectatori: ”Va rog sa o votati sa plece, ca-i irascibila si are nevoie de tratament! Cred ca Natasa il place pe Constantin, deoarece mereu are ceva cu el!”

Natasa si Catalin nu se mai suporta de niciun fel, replicile dintre cei doi fiind din ce in ce mai amenintatoare.

Valentin: “Natasa l-a jignit pe Catalin, dar el a provocat-o!”

Natasa, despre Catalin: ”Nu-l mai suport, imi vine sa-i dau un pumn in bot!”

Adriana: “In casa toata lumea jigneste, dar unora le place sa pozeze in sfinti!”

Natasa: “Cei ce ma critica au ceva impotriva mea, deoarece si ei, la randul lor, au jignit grav!”

Lavinia catre Natasa: “Multi dintre concurenti nu te mai doresc in casa, pentru ca jignesti grav!”

Discutiile codificate dintre Tatiana si Denisa l-au determinat pe Eduard sa afirme ca el si iubita lui nu mai au niciun prieten in competitie. Eduard: ”Eu si Lavinia nu mai avem niciun prieten in competitie, suntem singuri”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *