Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 8 martie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 8 martie 2016Zarva la impartirea cumparaturilor! Care au fost cauzele reale ale discordiei dintre concurente? Aproape de ora sapte, baietii se pregateau asiduu pentru sarbatoarea femeii. Ce secrete i-a deezvaluit Tudor concurentei Cristina? Urmariti emisiunea MPFM 5 video de astazi, marti 8 martie 2016. Nicolae catre Emilia: “Mihaela cauta mereu sa te provoace, iar tu ii cazi de fiecare data in plasa!” De 8 Martie, Tudor si-a exprimat in scris dragostea pentru mama lui, doamna Luiza. Scrisoarea lui Tudor i-au adus lacrimile pe obraji doamnei Luiza. Duminica dupa-amiaza, cei cinci concurenti care au castigat concursul de cunoastere al partenerelor s-au intalnit cu sustinatorii, de la care au primit foarte multe sfaturi.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 martie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Emotionata de intalnirea lui Valentin cu mama ei, Adriana a simtit nevoia sa transmita parintilor ei un mesaj prin care sa-si exprime dragostea fata de ei: “Dumnezeu mi-a daruit cei mai minunati parinti din lume!”

In ajun de 8 martie, cele 3 mame din competitie au primit un cadou special. Au mers la cumparaturi in mall, unde au putut sa-si cumpere produse in valoare de 500 lei fiecare.

Catalin a intrat in colimatorul concurentilor. Florin i-a cerut lui Catalin sa-i spuna ceea ce gandeste despre el, direct in fata.

Desi concurenta s-a opus, Marius a sarutat-o cu forta pe Natasa.

Vladut a fost acuzat ca ar avea un copil pe care nu l-a recunoscut! Concurentul a negat toate acuzele, iar mama lui a intrat in direct pentru a spune ca tot ceea ce s-a spus despre Vladut nu este adevarat.

In urma unui email venit pe adresa redactiei Mireasa pentru fiul meu, in care era acuzata ca ar fi facut videochat, Nicoleta a recunoscut ca, inainte de a intra in aceasta competitie a practicat aceasta “meserie”.

Toti concurentii, dar mai ales Ionut si Ciprian au ramas socati de confesiunile concurentei.

De 8 Martie, mama Nicoletei a aflat in direct cu ce se ocupa fiica ei.

Nicoleta a spus ca a ales sa faca videochat din lipsa afectiunii din partea tatalui.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *