Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 8 noiembrie 2016

video online esmiunea mpfm 6 din 8 noiembrie 2016Lui Andrei i s-a pregatit un mesaj din partea surorii sale! Ce sfaturi si cadouri au sosit in prima zi a saptamanii? Urmariti video online emisiunea MPFM 6 de astazi, 8 noiembrie 2016, prima parte de la ora 11:15 si partea a doua de la ora 14:00! Lorena a trecut la ucenicie in bucatarie! ”De obicei, fecioarele sunt fixiste”. Andreea s-a suparat pe Radu: “Asta-i viata. Te rup cu bataia.” Cand au descoperit natura pedepsei primite din cauza fetelor, baietii au ridicat steagul revoltei! S-au aliat pentru a le raspunde fetelor cu aceeasi moneda.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 8 noiembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Iulia vs. Ana Maria si Andrei: s-au platit polite dureroase. S-a intors Andrei la Ana Maria? Iulia a avut un schimb dur de replici cu Andrei. Concurenta a fost cat se poate de sigura ca nu isi doreste sa se intoarca in trecut. Iulia: “Din moment ce am incheiat o relatie cu cineva, eu nu ma mai intorc la acea persoana! Nu ma voi intoarce niciodata la un fost iubit”

Andrei: “Stiam ca Ana nu il place pe Cristi! Ii cunosc gusturile!” Andrei a dezvaluit detalii greu de digerat! Iulia: “Sambata am baut trei cani de vin si dupa aceea m-am dus la baie! Fetele au crezut ca mi-a fost rau si am vomat! Daca imi era rau in acea seara nu mai stateam sa imi fac bagajul!” Ioana, mama lui Andrei: “Iulia mi se pare o fata linistita! Eu zic ca merita o sansa!”

Supararile lui Valentin au atins cote alarmante! Concurentul a fost gata de revolutie! El a fost pregatit sa duca lucrurile la extrem pentru a asigura respectarea regulamentului! Cristi nu a scapat de controverse. Pasiunile unei nopti “zbuciumate” nu i-au dat pace concurentului! Au incalcat regula 25? Edith si Ali au fost surprinsi in ipostaze incendiare! Cei doi s-au aflat pe marginea prapastiei tentatiilor.

Curiosi, baietii l-au luat pe Danut la descusut! Satul de ce se petrece in casa baietilor, Bebe i-a cerut ajutorul lui Ali.

Momente din emisiune:

Andreea MPFM 6 către Radu: „Te rup cu bătaia”

Băieţii ridică steagul revoltei!

Iulia: „Nu mă voi întoarce niciodată la un fost iubit”

Valentin este gata de revoluţie! Valentin este pregătit să ducă lucrurile la extrem pentru a asigura respectarea regulamentului!

Pasiunile unei nopţi „zbuciumate” nu-i dau pace lui Cristi!

Au încălcat regula 25? Edith şi Ali au fost surprinşi în ipostaze incendiare!

Curioşi, băieţii l-au luat pe Dănuţ MPFM 6!

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *