Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 9 august 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 9 august 2016Lipsa de miscare poate dauna grav sanatatii! Cum s-a descurcat Valentin in bucatarie? Care sunt etapele unei relatii perfecte? Urmariti video online emisiunea mireasa pentru fiul meu sezonul 5, de astazi 9.08.2016, de la ora 10:00 si 14:00. Valentin a pregatit micul dejun in casa Mireasa pentru fiul meu. Eduard a prezentat o serie de exercitii pentru tonifierea intregii musculaturii, avand-o alaturi pe Adriana care a dezvaluit secretele fitness-ului. Desi baietii se imputineaza cu fiecare eliminare, tensiunile raman la un nivel ridicat! Eduard: “Nu-mi place sa primesc de pomana!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 august 2016 ora 10:00 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Mingea competitionala zboara de la un concurent la concurent! Care este pretul unei nominalizari la bursa competitiei?

Catalin si Lavinia, “prieteni” pe fata sau aliati voalati?

Catalin: “Se stie ca zilele imi sunt numarate!”

Mama lui Catalin a declansat un atac dur la adresa Laviniei si a lui Eduard! Catalin nu a fost de acord cu afirmatiile mamei lui, preferand sa faca pace cu Lavinia si Eduard!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *