Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 9 decembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 9 decembrie 2016Urmariti video online emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 din 9 decembrie 2016, prima parte de la ora 11:15 si partea a doua de la ora 14:00! Surpriza la “Mireasa pentru fiul meu”! Fetele au lipsit din prima parte a emisiunii, iar pe baieti i-a asteaptat decizii extreme! Concurentele s-au intrecut in frumusete. Ele au facut parada modei, defiland in rochite de mireasa si de seara cu tot felul de coafuri sofisticate realizate de un renumit hairstylist.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 decembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Baietii au ramas placut surprinsi de aparitiile fetelor si au fost nevoiti sa voteze cea mai frumoasa, dar si cea mai putin frumoasa tinuta.

Andrada a primit cele mai multe aprecieri din partea baietilor, pe cand Georgiana s-a ales cu cele mai multe dislike-uri din partea lor. Ambele fete au castigat sedinte de epilare definitiva la un renumit centru. Probleme de cuplu au aparut intre Mihai si Mihaela. Mihai se teme ca va pati si in relatia cu Mihaela ceea ce a patit in relatiile trecute. El a fost inselat si inca nu are incredere in iubita actuala.

Mihai: “Vreau ca intre mine si Mihaela sa existe doar sinceritate si respect!”

Se vor desparti acestia la putine zile dupa logodna?

Alexandra, sora Mihaelei, a intervenit in direct: „Mama este suparata si pe sora mea si pe Mihai! Nu inteleg de ce au un asemenea comportament!”

Andreea a primit sfaturi de dragoste din partea mamei prin telefon. Mama Andreei a incercat sa-i ilustreze fiicei sale obstacolele competitiei!

Desi toata familia il doreste pentru ea ca si iubit, Andreea isi doreste ca Radu sa-i ramană alaturi toata viata, dar ca prieteni. Aceasta nu crede ca va putea fi ceva mai mult de atat intre ei. Andreea: “Vreau ca Radu sa-mi ramana alaturi!”

Petru a fost dur criticat in urma atacurilor sale la adresa cuplului Andrada – Valentin! Concurentul se indoieste ca Andrada si Valentin merita sa fie mirii saptamanii!

Petru a fost pus intr-o situatie jenanta de tatal lui. Petru: “Tata trebuie sa-si faca curaj ca sa poata vorbi cu propriul copil!” Concurentul a plecat din platoul emisiunii suparat ca nu i-a fost respectata dorinta ca cei din staff sa nu-l contacteze pe tatal lui.

Momente din emisiune:

Băieţii, îngeri şi demoni pentru fete!

Concurentele de la „Mireasă pentru fiul meu” s-au întrecut în frumuseţe!

Andrada a primit cele mai multe like-uri din partea băieţilor!

Mihai: „Vreau ca între mine şi Mihaela să existe doar sinceritate şi respect”

Mama Andreei a încercat să-i ilustreze fiicei sale obstacolele competiţiei!

Petru: „Tata trebuie să-şi facă curaj ca să poată vorbi cu propriul copil”

Petru a fost dur criticat în urma atacurilor sale la adresa cuplului Andrada – Valentin!

Petru, supărat pe tatăl său, după ce a intrat în legătură directă!

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *