Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 9 februarie 2016

Video online emisiunea mpfm 5 din 9 februarie 2016Ce impresii a dezvaluit Tudor noilor concurenti MPFM despre Florentina? Ce planuri de viitor isi fac indragostitii? Ce discutii mai poarta Constantin cu Mihaela? Descoperiti in emisiunea de astazi, 9.02.2016, de la ora 11:15 si 14:00. Se tem concurentii vechi de sosirea noilor baieti? Florin si Marius s-au aratat porniti impotriva fetelor materialiste. Tudor si-ar dori ca o sustinatoare de-a lui, pe nume Cosmina, sa intre in competitie pentru el. Lupta pentru supravietuirea in competitie s-a anuntat a fi din ce in ce mai crancena.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 09 februarie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Desi a fost propus spre eliminare inca de la venirea in competitie, Florin a spus ca se lasa in mana votantilor.

Inca de la intrarea in competitie, Ionut a facut-o falsa pe Liliana. Cu toate acestea, concurentul s-a razgandit spunand ca si-a schimbat impresia despre fata, imediat dupa ce a cunoscut-o.

Florin si Ionut au avut o discutie codificata despre fete.

Florin: “Liliana este fata potrivita pentru Ionut!”

Daca prima data cand a fost intrebat Florin a afirmat ca era vorba despre Liliana, apoi a recunoscut ca fata despre care vorbeau a fost Loredana: „Loredana era subiectul discutiei codificate dintre mine si Ionut!”

Loredana s-a simtit jignita de remarcile facute de Ionut la adresa ei.

Lavinia l-a descris pe Nicu, ca fiind o aparitie solara, mereu cu zambetul pe buze.

Nicu a lasat deoparte emotiile si a incercat sa cunoasca toate fetele.

Bunica Ioana: „Am venit cu nepotul si pentru a vedea viata asa cum este!”

Nicu: „Daca Lilianei nu ii va place de mine ma voi orienta catre alta fata!”

Impartirea cumparaturilor a provocat aprigi dispute intre concurenti. Doamna Luiza s-a simtit dezamagita de criticile primite din partea Laviniei dupa cumparaturi.

Oana: “Mihaela o lauda pe doamna Luiza pentru ca si-a dorit produsele primite!”

Doamna Virginica a reclamat modul in care baietii au intocmit lista de cumparaturi.

Florin este nou concurent intrat sambata in casa “Mireasa pentru fiul meu”. Tanarul s-a facut cunoscut inca din prima zi, dupa ce a avut un mic schimb de replici cu Tudor. Florin a fost surprins in ipostaze incitante, de la sala de sport.

O replica ironica a lui Tudor a provocat un conflict aprins intre el si Florin, noul concurent! Doamna Luiza: “Florin a incercat sa-i incite pe noii concurenti impotriva fiului meu!”

Tudor: “Vreau sa las impresia ca am nevoie de o pauza!”

Imediat dupa ce a intrat in competitie, Florin s-a confruntat cu pericolul eliminarii! Scopul lui este inca necunosut! Vrea sa isi gaseasca jumatatea sau sa dezbine cupluri?

Venirea noilor concurenti a starnit crize de gelozie intre veterani! Baietii au urmarit cu atentie actiunile iubitelor! Unii priveau relaxati altii fierbeau de gelozie!

Loredana a participat la o cina romantica in trei, alaturi de Marius si Florin! Loredana: “Eu nu sunt un trofeu pentru noii concurenti!”

Momente video din emisiune:

Cină romantică în trei! Loredana, alături de Marius și Florin

Venirea noilor concurenți a stârnit crize de gelozie între veterani!

Florin vrea să își găsească jumătatea sau să dezbine cupluri?

Abia intrat în competiție, Florin s-a duelat cu Tudor!

Florin, surprins în ipostaze incitante

Florin: „Liliana este fata potrivită pentru Ionuț!”

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *