Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 9 februarie 2017

emisiunea mpfm 6 din 8 februarie 2017Dis-de-dimineata, un vis a pus-o pe ganduri pe Andrada! Eliminarea din competitie a lui Andrei a provocat lacrimi si regrete! Ionut a ales sa se dea batut la nici macar o luna de cand a trecut pragul competitiei! Urmariti emisiunea mpfm sezon 6 din 8 februarie 2017, de la ora 11:15 si 14:00! Concurentii din casa Mireasa pentru fiul meu considera ca Adriana si Petru B vor forma un cuplu, chiar daca cei doi nu se cunosc prea bine. In timp ce Adriana a marturisit ca il place pe Petru, acesta a spus ca nu s-ar vedea intr-un cuplu cu concurenta. Dorinta lui Andrei de a parasi competitia a dat multe strategii peste cap! Cum va arata clasamentul pe patru martie, la nunta surpriza? Concurentii care formeaza un cuplu vor accepta sa se casatoreasca din dragoste sau doar pentru bani?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 09 februarie 2017 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Tatal lui Edith isi doreste nunta intre fata sa si Geo, pe 4 martie. Edith ezita sa se casatoreasca, de0arece considera ca nu este inca momentul pentru asa ceva. Petru B considera ca Edith si Geo vor face nunta pe patru martie. Petru B “Edith este foarte fascinata de Geo”

Petru considera ca gala de sambata va fi una definitorie, iar competitia va deveni mult mai intensa. Petru “Dupa gala de sambata competitia va deveni mult mai intensa!” Razboi intre cuplul Andrada-Valentin si exilatii gratiati! Valentin despre exilatii gratiati: “Sunt niste mascarici!”

Ali considera ca intrarea Andradei in competitie a distrus un sezon si a provocat plecarea a jumatate dintre concurenti. Petru considera ca Valentin trebuie sa-si ia bodyguarzi cand va iesi din competitie, deoarece nu este simpatizat de public. Petru catre Valentin “Esti indoctrinat de nevasta precum preotul de dascal!” Laurentiu i-a oferit mamei sale un buchet de flori, semn de iubire si apreciere pentru cea care i-a dat viata.

Ionut a ales sa plece din competitia ”Mireasa pentru fiul meu”. Petru MPFM4 a revenit in competitie pentru a-si gasi jumatatea. Alina a facut astazi o declaratie soc. Concurenta a marturisit ca baiatul pe care l-a placut din competitie a fost Ionut. In timp ce se saruta cu Laurentiu, Alina se gandea la Ionut. Laurentiu s-a aratat deranjat de ultimele afirmatii ale Alinei. ”Credeam ca este sincera, dar m-am inselat”, a declarat concurentul.

Laura, matusa Alinei, a intervenit telefonic si si-a exprimat uimirea fata de declaratia concurentei. Aceasta i-a spus Alinei ca familia ei nu este de acord cu o posibila relatie a ei cu Ionut. Matusa Alinei catre nepoata ei: “Este cea mai proasta decizie pe care ai luat-o!”

Alina a facut dezvaluiri cutremuratoare despre intentiile lui Laurentiu din competitie. ”Ai vrut sa faci cuplu cu mine doar ca sa stai in competitie. Ti-am spus de la inceput ca nu esti sincer”, a exclamat concurenta.

MPFM 09.02.2017, ora 11:15: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

MPFM 09.02.2017, ora 14:00: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

Momente din emisiune:

Laurențiu: ”Credeam că Alina este sinceră, dar m-am înșelat”

Alina: ”Laurențiu, tu ai vrut să faci cuplu cu mine doar ca să stai în competiție”

Adriana și Petru B, favoriții concurenților la formarea unui cuplu!

Petru „După gala de sâmbătă competiția va deveni mult mai intensă”

Petru B „Edith este foarte fascinată de Geo”

Chiar dacă tatăl ei își dorește nuntă pe 4 martie, Edith ezită să se căsătorească cu Geo

Dorința lui Andrei de a părăsi competiția a dat multe strategii peste cap!

Petru către Valentin „Ești îndoctrinat de nevastă precum preotul de dascăl!”

Război între cuplul Andrada-Valentin și exilații grațiați!

Laurențiu i-a dovedit celei care i-a dat viață cât de mult o iubește!

sursa: youtube.com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

6 comentarii la “Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 9 februarie 2017

 1. Flori Marcu

  Bună ziua! Am citit un comentariu pe pagina oficială de facebook a emisiunii cum că, după 4 martie emisiunea va acorda mai multă libertate concurenţilor și se va difuza noaptea. Se știe ceva sigur sau sunt doar zvonuri? O zi frumoasă!

  Reply
 2. GERIA

  Mai CRISTI invechit/vechi/ putred sau proaspat vino si mai scrie parerile tale nu numai la adresa unora ci mai ales la adresa emisiunii ca tu stai la colt si dai cu bita sa mai lovesti pe cite cineva…eu nu mai urmaresc emisiunea decit foarte rar, se pare ca nici tu, dar sa scrii acuze se pare ca asta astepti, oricit te-ai mai stradui tu sa ne „calci pe bataturi” si bine ar iti gasesti pe oricine altcineva ca eu in veci si pururi nu iti mai scriu CRISTI invechit/vechi/ putred sau proaspat vino si mai scrie parerile tale nu numai la adresa unora ci mai ales la adresa emisiunii ca tu stai la colt si dai cu bita sa mai lovesti pe cite cineva…eu nu mai urmaresc emisiunea decit foarte rar, se pare ca nici tu, dar sa scrii acuze se pare ca asta astepti, oricit te-ai mai stradui tu, ai uitat ca la un moment dat parca ti-am scris si tie ceva amabilitati pe care ma bucur ca le-ai uitat ca tu chiar NU meritai asa ceva, te asteptam cu pareri stimabile, nu cu pareri aiurea ca nu prea intelegi cine stie ce, doar bombanesti si tu, vino cu argumente, nu cu pareri despre altii!

  Reply
 3. GERIA

  Asteptam parerile preaintelepte si prea asteptate despre emisiune ale Amaliei si a lui CRISTI invechit/vechi/ putred sau proaspat ca se pare ca au pareri si vor sa si le expuna, aveti cuvintul!

  Reply
 4. Capitanul Soare

  Ia-ti Soarele cu dinti si Luna Palida acasa ,sa-i vezi nonstop tanti Kmy ,ca tu totdeauna ai fost contra curentului ,adica sustineai pe cei neplacuti si fara caracter ,de care un om normal nici nu vrea sa auda!

  Reply
 5. kmy

  Buna seara !!
  Vad ca deranjez o persoana de aici ,ca sustin contra curentului -cica – anumiti concurenti .Ce te freaca pe tine de cine imi place mie sau pe cine sustin ?? Te bagi ca musca in curul calului , asa pe romaneste .
  M-am luat eu vreodata de vreun user ,de aici sau din alta parte ?comenteaza frate concurentii , spune-ti parerea , spune-ti id-ul adevarat , nu mai sta ca o ratata in umbra .
  Nu iti convine ce scriu , du-te in puii mei pe alt blog , ocoleste-mi comenturile !! ti-am cerut cumva parerea si am uitat ??

  Reply
 6. GERIA

  Ce-mi „plac„ reclamele astea puse de Admin cu miscari ritmice….ce scriem noi e zero barat. sa se miste reclamele alea, ( posibil astea sa fie importante), cit despre ce scriem, se actualizeaza dar mai greu…Adminul are de facut multe operatii, de aceea mai intii sa privim miscarile alea ritmice din reclame, iar mai apoi poate mai sunt si altele poate….zic si eu si nu va mai inflamati ce scriu unii…altii…efectiv TOTI scriu, dar nimeni nu ia in seama ce e defapt !

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *