Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 9 ianuarie 2017

emisiunea mpfm sezon 6 din 9 ianuarie 2017Pentru prima oara in acest sezon doi concurenti au mers la cumparaturi! Finala saptamanii trecute a fost marcata de adevaruri si provocari care mai de care mai inedite! Scantei intre fete la alecerea tinutelor pentru gala! Andrada a incercat sa afle cum trebuie sa se comporte in timpul unei sarcini! Urmariti emisiunea mpfm sezon 6 din 9 ianuarie 2017, de la ora 11:15 si 14:00! Discutie fara perdea la ”Mireasa pentru fiul meu”. Andrei, Mihai si Laurentiu au vorbit despre fanteziile lor. Andrei: “Eu nu pot sa fac sex, decat dragoste!” Video super HOT! Mama lui Madalin intoarce toate privirile. Constantina, mama lui Madalin, se mentine in forma cu mult sport.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 ianuarie 2017 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Madalina este cea mai curtata fata din casa “Mireasa pentru fiul meu. Doi concurenti din casa baietilor (Andrei si Laurentiu) se bat pentru inima Madalinei! Indecizia concurentei i-a pus pe jar pe concurenti.

La aceasta lista s-ar putea adauga si Madalin, noul concurent, dar desi mama lui a ales-o pe Madalina pentru a lua o cina romantica impreuna, concurentul a recunoscut ca el a intrat in competitie de fapt pentru Ana-Maria. Mihai si Mihaela au avut parte de o mica cearta in cuplu.

Valentin este atentionat de fiecare data cand greseste, de iubita sa Andrada. Concurentul nu este multumit de comportamentul iubitei sale.

Sub privirile iubitului, Andreea a dat glas nemultumirilor sale! Andreea voia sa fie prima felicitata de concurenti, atunci cand a aprins flacara iubirii alaturi de Radu.

Edith a dat glas framantarilor ce o chinuie de la abandonul lui Ali! Edith: “Nu vreau un barbat care sa dea cu mine de toti peretii, dar nici pampalau!”

Daniela Crudu si Horatiu Tudor au pasit pragul competitiei Mireasa pentru fiul meu. Acestia au incercat sa afle detalii de la petrecerea burlacilor.

MPFM 9.01.2017, ora 11:15: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

MPFM 9.01.2017, ora 14:00: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

Momente din emisiune:

Video super HOT! Mama lui Mădălin întoarce toate privirile

Mădălina, cea mai curată fată din casa „Mireasă pentru fiul meu”

Valentin este atenționat, de fiecare dată când greșește, de iubita sa Andrada

Sub privirile iubitului, Andreea a dat glas nemulțumirilor sale!

Danela Crudu și Horațiu Tudor analizează petrecerea burlacilor!

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *