Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 9 iunie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 9 iunie 2016Mirajul clopotelor de nunta se apropie! Indragostitii pasesc pe calea amintirilor! Urmariti video online emisiunea mpfm5 din 9.06.2016, incepand cu ora 11:15 si 14:00. Cine-i vinovatul ce-i arata pe ceilalti cu degetul pentru a se feri de acuzatii? Pentru cateva momente, Ionut a intrat in pielea Mirelei Boureanu Vaida! Problema curateniei a revenit in discutie. Liliana: „Denisa e cea mai dezordonata dintre fete! Eu i-am strans lucrurile tot timpul, mai ales la make-up le lasa mereu imprastiate.”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 iunie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Loredana: „De cate ori prind vase nespalate, le arunc la gunoi! Lavinia lasa smocuri de par in aceeasi chiuveta in care prietena ei Mihaela se spala pe picioare!”

Emilia: „Pe Loredana am vazut-o de multe ori lasand vase murdare pe te miri unde!”

Ionut: „De acum incolo imi las vasele nespalate daca altii nu-si recunosc greselile!”

Emilia despre Natasa: “Asa om rau nu am vazut in viata mea! Natasa-i rea, plina de invidie si minte ca la carte! In club, Natasa a barfit cu Adriana si Loredana toata seara!”

Nicolae: “Natasa a invatat ca nu are cum sa ramana in competitie decat daca se cearta!”

Eduard: “Natasa poate ramane in competitie, doar daca sta atarnache pe langa altii!”

Mirela Boureanu Vaida se pregateste sa devina mamica pentru a doua oara, iar presa tabloida speculeaza pe marginea acestui subiect. Prezentatoarea a fost suparata pe presa care minte: ”Sa nu mai dezinformati cand vine vorba de sanatate!”

Departe de urechi indiscrete, Emilia a facut declaratii incendiare. Dupa aceasta a venit randul Denisei si a altor fete sa dea cartile pe fata. Au petrecut cu prea mult alcool? Natasa: ”Una e sa gusti si alta sa bei”

Emilia: “Unele fete nu au venit in club sa se recreeze, ci sa comenteze!”

Rivalii s-au atacat cu toate armele din dotare. O noua tornada de reprosuri se abate asupra Natasei, iar luptele se reiau mai aprige ca niciodata. Constantin si Mihaela i-au declarat razboi Natasei!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *