Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 9 mai 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 9 mai 2016Ieri, dis-de-dimineata, Mihaela si Constantin s-au pregatit pentru a-si lua in primire premiul castigat. Dragostea e in floare, dar nici nabadaile nu lipsesc. Urmariti emisiunea mireasa pentru fiul meu de astazi, luni 9 mai 2016, prima parte de la ora 11:15 si cea de a doua parte de la 14:00. Cine se face frate cu rivalul pentru a trece puntea nominalizarilor? Marea Finala se apropie. Tensiunile dintre rivali au atins punctul de fiebere! Cine cu cine se dueleaza pentru supravietuire? Glumele nocturne facute de Emilia si Denisa au provocat furia celorlalte fete!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 6 mai 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Pacea a dat bir cu fugitii. Flacara vrajbei continua sa arda intre Lavinia si Emilia.

Lavinia catre Emilia: “M-ai barfit! Asa se numeste cand discuti despre o persoana fara ca ea sa fie de fata!”

Desi concurentii au votat impotriva pedepsirii celor acuzati, regulă 25 a continuat sa provoace intense controverse! Lavinia: “Daca voiam sa fac ceva, faceam fara sa ma vada nimeni!”

Loredana: “Desi n-am vazut nimic, sunt sigura ca Lavinia a incalcat regula 25 din cauza arogantei afisate!”

Mesaje transmise cu glasul ridicat au aprins flacara discordiei intre fete!

Liliana: “Am fost mai retrasa fata de Denisa, pentru ca mi-e teama sa mi-o iau in freza de la ea! Mi-am luat deja in freza de la Emilia si Mihaela, nu mai vreau sa o patesc!”

Mihaela despre Liliana: “Nu ea si-a luat-o in freza de la mine, ci eu de la ea!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *