Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 9 martie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 9 martie 2016Cum priveste bunica Ioana activitatile de 8 martie? Ce decizii au luat baietii pentru a putea sa convietuiasca? Noi discutii din cauza bugetului de cumparaturi. Ce reprosuri s-au facut? Aflati in emisiunea video de astazi, miercuri 9 martie 2016. Marius a recunoscut ca o place pe Natasa si ca este dispus sa faca orice pentru a o cuceri. Intre bunica lui Nicu si Tatiana a avut loc un raboi pe locul din frigider. Bunica Ioana: “Tatiana este o fata needucata!” Nu a putut sta departe de cea care i-a furat inima, asa ca ieri, 8 martie, Aurel a venit la gard pentru a o vedea si auzi pe Valentina. Concurenta a fost cuprinsa de emotii puternice la auzul vocii logodnicului ei.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 martie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Aurel i-a promis Valentina ca o asteapta afara.

Actiunile din trecut ale lui Catalin l-au transformat in tinta criticilor concurentilor! Este Catalin lupul moralist al competitiei?

Conflictul dintre Catalin si Florin a revenit in discutie.

Marius: “Catalin a incercat sa intre in conflict cu toti concurentii pentru a urca in clasament!”

Dana Ivan a intrat in legatura telefonica pentru a-si spune parerea. Ea il sustine in prezent pe Catalin, spunand ca a renuntat la sustinerea lui Florin, deoarece s-a simtit mintita.

Florin: „Daca sambata ii dadeam o floare si esarfa doamnei Dana Ivan nu mai spunea acele cuvinte despre mine!”

De asemenea, o alta sustinatoare a intrat in direct pentru a-si apara concurentul preferat, si anume pe Florin.

O doamna sustinatoare pe nume Valeria din Campulung a cerut ca Marius sa fie dat afara din emisiune, spunand ca face Pitestiul de ras.

Cu toate ca a blamat ideea de a face videochat pentru castig material, Catalin a incurajat-o pe Nicoleta dupa ce ieri a marturisit in direct ca si ea a apelat la videochat pentru a se intretine.

In urma actiunilor sale, Catalin a fost acuzat de ipocrizie de catre Florin. Catalin a marturisit ca a consolat-o pe Nicoleta doar prin prisma meseriei sale de psiholog.

In emisiunea de la ora 14 s-a adus din nou in discutie motivele pentru care Nicoleta a facut videochat.

Bebe Mihaescu, sexolog, a fost invitatul special al emisiunii.

Nicoleta a dat cartile pe fata! Confruntata cu un email in care se dezvaluia faptul ca a practicat videochat, bruneta a confirmat informatia. Concurenta a spus ca a recurs la acest lucru, deoarece dupa terminarea liceului tatal ei a presat-o sa-si gaseasca un loc de munca pentru a aduce bani in casa.

De asemenea, Nicoleta a spus ca a dus lipsa de afectiunea tatalui ei, care se comporta foarte dur si rece cu ea.

Tatăl Nicoletei: “Am fost mai rece cu fiica mea, dar niciodata nu i-a lipsit nimic”

Tatal Nicoletei i-a promis acesteia ca va face tot posibilul sa vina la ea si sa o stranga in brate si sa-si spuna cat de mult o iubeste.

Concurentii au ramas socati la aflarea vestii ca Nicoleta a facut videochat, iar cei mai surprinsi au fost Ionut si Ciprian.

Desi ea a refuzat sa formeze un cuplu cu el, Ciprian i-a fost aproape Nicoletei in clipele grele.
Cu toate ca initial a placut-0, Ionut nu-si mai doreste sa formeze un cuplu cu Nicoleta.

Momente video din emisiune:

Aurel nu a putut sta departe de Valentina!

Tatăl Nicoletei: „Am fost mai rece cu fiica mea, dar niciodată nu i-a lipsit nimic”

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *