Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 9 noiembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 9 noiembrie 2016Fetele si baietii au chefuit pe cinste de ziua celor trei concurenti sarbatoriti! Urmariti video online emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 din 9 noiembrie 2016, prima parte de la ora 11:15 si partea a doua de la 14:00! Incendiul care a avut loc in Stefanesti in aceasta dimineata a provocat panica in casa “Mireasa pentru fiul meu”. La o aruncatura de bat, o hala a luat foc si a fost nevoie de interventia a 15 autospeciale. Lorena a fost sfatuita de mama ei sa se fereasca de Ana-Maria si Madalina! Danut a povestit despre trecutul dramatic pe care l-a avut. Concurentul a fost infiat si nu si-a cunoscut niciodata parintii naturali.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 noiembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Provocare inedita pentru concurentii din casa “Mireasa pentru fiul meu”! Concurentii au dansat musamaua in platoul emisiunii! Dupa ce s-a despartit de Iulia, Andrei se pare ca si-a gasit sufletul pereche alaturi de Ana Maria. Andrei isi cauta din nou fericirea in bratele ei. Andrei si Ana-Maria s-au impacat, dar Iulia sufera.

Desi familia l-a sfatuit sa nu mai inceapa ale relatii, conurentul incearca sa afle acum daca merita sa lupte pentru fosta lui iubita. Andrada si Mihaela s-au gandit sa-si surprinda iubitii dis-de-dimineata, cu surprize de ziua lor. Cele doua concurente le-au oferit o sarbatoare onomastica speciala! La intalnirea cu pricina, Valentin s-a afisat in lenjerie intima de fata cu Mihaela, iubita lui Mihai.

Toti concurentii au plecat la fotbal, mai putin unul. Ramanerea lui Valentin in casa fetelor le-a facut pe concurente sa intre in fibrilatii! Valentin a facut ceva ce nicio o fata nu s-a asteptat: ”Am fugit!” Activitati nocturne greu de imaginat. Petru si sacul de gunoi! Cu sacul de gunoi, Petru s-a antrenat pentru viata de familie. Trei dintre baietii din competitia ”Mireasa pentru fiul meu” s-au jucat magarusul, in direct, iar Danut a fost comentatorul intrecerii. In casa Mireasa pentru fiul meu au avut loc momente de panica, Iulia a lesinat în direct. Imediat dupa revenirea din pauza de publicitate, Paula Chirila a observat absenta Iuliei din platou. Au urmat clipe de groaza! Iulia si-a pierdut cunostinta, iar Paula Chirila i-a oferit concurentei primul ajutor.

Iulia, despre momentul cand si-a pierdut cunostinta: ”Eram bine cand m-am pus in pat, apoi nu mai stiu!” Problemele de sanatate ale Iuliei au fost dezbatute de concurenti: ”Nu doarme, bea suc, fumeaza, nu mananca!” Dupa lesinul Iuliei, medicii au sosit de urgenta in platoul emisiunii. Din fericire, Iulia nu este bolnava, ci doar epuizata si nemultumita. Doctorii i-au recomandat vitamine si odihna.

Cristi a fost parasit exact in momentul cand era pregatit sa se indragosteasa. Cristi visa la dragoste alaturi de Georgiana, insa interventia lui Traian, fost concurent MPFM3, a dat peste cap planurile lui Cristi.

Momente din emisiune:

Panică în casa „Mireasă pentru fiul meu” din cauza incendiului de proporţii de peste gard.

Lorena a fost sfătuită să se ferească de Ana-Maria şi Mădălina!

Dănuţ de la „Mireasă pentru fiul meu” nu şi-a cunoscut niciodată părinţii

Andrei şi-a găsit fericirea alături de Ana Maria

Activități nocturne greu de imaginat. Petru și sacul de gunoi!

Panică la „Mireasă pentru fiul meu”! Iulia a leşinat în direct

Atenție, imagini șocante! Iulia își pierde cunoștința, în direct!

Iulia, despre momentul când și-a pierdut cunoștința: ”Eram bine când m-am pus în pat!”


sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

Un comentariu la “Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 9 noiembrie 2016

  1. ioana79

    Sa ne inarmam cu rabdare si….tiutuuuuun! urmeaza alt serial ,Adriana si fiica?????? sunam in Italia sa vina fostul Adrianei sa explice ce si cum- bineinteles saptamanile viitoare,deocamdata s-o ascultam pe Adriana,pe mama ei,frati ,surori,…abia peste una,doua saptamani urmeaza italianul,bilete de avion,asteptat in aeroport,….posibil un test de paternitate,,,,,,ca deh,inteleg de un Mexicanu; sau cum il cheama pe cel curtat de mama eroina!
    Reluarea lesinului cu Iulia,regretele lui Andrei indragostit de Ana …..hai ca avem treaba…….vizionare placuta!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *