Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 9 noiembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 9 noiembrie 2016Fetele si baietii au chefuit pe cinste de ziua celor trei concurenti sarbatoriti! Urmariti video online emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 din 9 noiembrie 2016, prima parte de la ora 11:15 si partea a doua de la 14:00! Incendiul care a avut loc in Stefanesti in aceasta dimineata a provocat panica in casa “Mireasa pentru fiul meu”. La o aruncatura de bat, o hala a luat foc si a fost nevoie de interventia a 15 autospeciale. Lorena a fost sfatuita de mama ei sa se fereasca de Ana-Maria si Madalina! Danut a povestit despre trecutul dramatic pe care l-a avut. Concurentul a fost infiat si nu si-a cunoscut niciodata parintii naturali.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 9 noiembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Provocare inedita pentru concurentii din casa “Mireasa pentru fiul meu”! Concurentii au dansat musamaua in platoul emisiunii! Dupa ce s-a despartit de Iulia, Andrei se pare ca si-a gasit sufletul pereche alaturi de Ana Maria. Andrei isi cauta din nou fericirea in bratele ei. Andrei si Ana-Maria s-au impacat, dar Iulia sufera.

Desi familia l-a sfatuit sa nu mai inceapa ale relatii, conurentul incearca sa afle acum daca merita sa lupte pentru fosta lui iubita. Andrada si Mihaela s-au gandit sa-si surprinda iubitii dis-de-dimineata, cu surprize de ziua lor. Cele doua concurente le-au oferit o sarbatoare onomastica speciala! La intalnirea cu pricina, Valentin s-a afisat in lenjerie intima de fata cu Mihaela, iubita lui Mihai.

Toti concurentii au plecat la fotbal, mai putin unul. Ramanerea lui Valentin in casa fetelor le-a facut pe concurente sa intre in fibrilatii! Valentin a facut ceva ce nicio o fata nu s-a asteptat: ”Am fugit!” Activitati nocturne greu de imaginat. Petru si sacul de gunoi! Cu sacul de gunoi, Petru s-a antrenat pentru viata de familie. Trei dintre baietii din competitia ”Mireasa pentru fiul meu” s-au jucat magarusul, in direct, iar Danut a fost comentatorul intrecerii. In casa Mireasa pentru fiul meu au avut loc momente de panica, Iulia a lesinat în direct. Imediat dupa revenirea din pauza de publicitate, Paula Chirila a observat absenta Iuliei din platou. Au urmat clipe de groaza! Iulia si-a pierdut cunostinta, iar Paula Chirila i-a oferit concurentei primul ajutor.

Iulia, despre momentul cand si-a pierdut cunostinta: ”Eram bine cand m-am pus in pat, apoi nu mai stiu!” Problemele de sanatate ale Iuliei au fost dezbatute de concurenti: ”Nu doarme, bea suc, fumeaza, nu mananca!” Dupa lesinul Iuliei, medicii au sosit de urgenta in platoul emisiunii. Din fericire, Iulia nu este bolnava, ci doar epuizata si nemultumita. Doctorii i-au recomandat vitamine si odihna.

Cristi a fost parasit exact in momentul cand era pregatit sa se indragosteasa. Cristi visa la dragoste alaturi de Georgiana, insa interventia lui Traian, fost concurent MPFM3, a dat peste cap planurile lui Cristi.

Momente din emisiune:

Panică în casa „Mireasă pentru fiul meu” din cauza incendiului de proporţii de peste gard.

Lorena a fost sfătuită să se ferească de Ana-Maria şi Mădălina!

Dănuţ de la „Mireasă pentru fiul meu” nu şi-a cunoscut niciodată părinţii

Andrei şi-a găsit fericirea alături de Ana Maria

Activități nocturne greu de imaginat. Petru și sacul de gunoi!

Panică la „Mireasă pentru fiul meu”! Iulia a leşinat în direct

Atenție, imagini șocante! Iulia își pierde cunoștința, în direct!

Iulia, despre momentul când și-a pierdut cunoștința: ”Eram bine când m-am pus în pat!”


sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *