Video Online Emisiunea MPFM 5 din 1 octombrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 1 octombrie 2015Pasii indragostitilor sunt purtati pe carari nebanuite: sentimente ce pareau de neclintit devin mai fraglie ca niciodata! Reprosuri aprige provoaca rupturi intre iubiti, iar tensiuni explozive ameninta sa detoneze situatii limita! Aflati mai multe, astazi, de la 11:15 si 14:00! Aseara a avut loc Gala Premiilor “Radar de Media”. Prin voturile telespectatorilor, emisiunea ”Mireasa pentru fiul meu” a fost desemnată cel mai bun reality show TV, iar Mirela Boureanu Vaida – omul media al anului. Robert se indoieste de sentimentele Cassandrei. ”O plac pe Cassandra, dar nu stiu daca si ea ma place!”, a afirmat concurentul.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 1 octombrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online si aici. Tensiunile au atins din nou cote explozive. S-au facut chiar amenintari! Totul a pornit de la alegerea baietilor care sa viziteze Casa Fetelor.

Ella a primit un biletel de la Valentin pe care era scris mesajul: ”Te implor, spune-i mamei ca sunt bine si ca o sa merg acasa!”

Dupa ce Emilia a afirmat ca Alexandru a grabit lucrurile, concurentul a renuntat la ideea de a forma cuplu cu ea. Atitudinea Emiliei l-a adus la capatul rabdarii pe Alexandru. Fetele l-au sfatuit pe acesta sa nu se dea batut, dar acesta a renuntat.

Concurentul si-ar dori sa le cunoasca acum pe Cristina si pe Liliana.

Valentin considera ca Liliana nu este femeia potrivita pentru el! In replica, Liliana a sustinut ca acesta i-a dezvaluit, chiar astazi, ca femeia potrivita pentru el este Adriana! Mai mult decat atat, Valentin a purtat o discutie cu Adriana, in care cei doi au incercat sa se cunoasca mai bine.

Doamna Luiza si Adriana au acuzat-o pe Lavinia ca incearca sa isi asume rolul de lider in Casa Fetelor! Adriana: “Lavinia joaca atat de bine incat din victime, noi devenim calai!”

Ella a decis sa paraseasca competitia ”Mireasa pentru fiul meu!”. Lacrimi amare au curs pe obrajii concurentilor, care l-au considerat vinovat pe Valentin pentru plecarea Ellei.

Melancolia a cuprins sufletele fetelor! La ceas de seara, Ana-Maria, Cassandra si Liliana au schimbat opinii secrete! Ana-Maria a marturisit ca ar mai avea sentimente pentru fostul iubit, iar Cassandra a dezvaluit fetelor cat de potent ar fi Robert, dar si faptul ca acesta nu are carnet de soferi.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *