Video Online Emisiunea MPFM 5 din 10 decembrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 10 decembrie 2015Conflictele matura totul in calea lor. Adevaruri ascunse sunt la un pas sa vada lumina zilei. In ce fel evolueaza infruntarile favoritilor dumneavoastra, aflati, astazi de la 11:15 si 14:00! Eduard ar vrea sa traiasca in armonie cu Aurel si Valentina, insa concurenta nu crede in scuzele lui. Constantin incearca sa faca tot posibilul pentru a o cuceri pe Mihaela, insa concurenta joaca tare! Va reusi Constantin sa o cucereasca?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 decembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Daca la inceputul competitiei Tudor si Loredana se intelegeau de minune, acum cei doi concurenti nu se mai “înghit”. In timp ce Tudor a lansat anumite amenintari la adresa unor concurenti, Loredana s-a simtit vizata si a declarat ca-l va da in judecata daca va mai spune ceva despre ea.

Dupa ce in cursul zilei de ieri a fost dezbatut faptul ca Aurel nu-si doreste sa se casatoreasca, Valentina i-a reprosat partenerului ca este foarte schimbator. Mai mult de atat, ea i-a reamintit ca nu mai are timp sa-l astepte, ca-si doreste sa se casatoreasca in competitie cat mai repede.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *