Video Online Emisiunea MPFM 5 din 10 noiembrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 de azi 10 noiembrie 2015Printre şoapte de iubire şi priviri languroase, aventurile concurenţilor continuă! Dorinţe arzătoare şi nemulţumiri multă vreme ascunse ies la iveală, astăzi, de la ora 11:15 si 14:00! Neintelegerile provocate de administrarea bugetului de cumparaturi au zguduit Casa fetelor. Emilia si Natasa au avut parte de o confruntare minora. Emilia a acuzat-o pe Natasa, ca ar fi jignit-o.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 10 noiembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Valentin a fost acuzat de mai multi concurenti, ca ar fi mult prea comod. Eduard: “M-am saturat sa citesc mesaje adresate lui Valentin!”

Ciprian a declarat ca o place pe Liliana.

Ciprian este convins ca Mihaela si Constantin vor forma un cuplu.

Multa pasiune s-a pus in joc in realizarea scenetelor de Halloween, iar talente si rivalitati nebanuite au iesit la iveala.

Adriana si Valentin sperau ca sceneta lor sa fie cea mai apreciata, dar din pacate nu a fost asa, iar echipa castigatoare a fost cea in care a jucat Lavinia. Membrii echipei castigatoare impreuna cu Emilia si Nicolae au fost in vizita la Castelul Bran.

Valentin: “Celelalte echipe si-au dorit sa castige sceneta numarul cinci!”

Valentin: “Am fost avertizat ca ceilalti concurenti s-au aliat impotriva noastra!”

Aurel: “Sceneta echipei Adrianei nu merita voturile primite!”

Mihai: “Valentin nu stie sa piarda!”

Adriana a acuzat-o pe doamna Luiza ca nu este deloc alaturi de fiul ei. Adriana: “Nici macar nu l-am vrut pe Tudor in echipa noastra!”

Valentin: “Doamna Luiza a pariat impotriva propriului fiu!”

Doamna Luiza: “Adriana imi vorbeste rastit, are un ton de superioritate!”

Valentin: “De multe ori, doamna Luiza nu-si asuma responsabilitatea pentru propriile declaratii!”

Tudor ii da tarcoale in continuare Florentinei, dar fara sorti de izbanda. Florentina se indoieste ca intentiile lui Tudor in privinta unei relatii sunt serioase. Desi Tudor a incercat sa o cucereasca, Florentina l-a tinut la distanta.

Se opune doamna Luiza unei relatii intre Florentina si fiul ei?

Aurel a incercat sa afle care sunt framantarile Valentinei.

O fotografie cu sora lui Alexandru a facut furori in Casa baietilor, lucru care a deranjat-o pe Valentina care s-a aratat extrem de geloasa.

Dupa ce Loredana s-a aratat intrigata de faptul ca nu a primit niciun cadou din partea sustinatorilor, chiar daca au trecut mai bine de doua luni de la debutul show-ului, Emilia a izbucnit in lacrimi. Concurenta a fost deranjata de faptul ca a fost acuzata ca s-a victimizat pentru a primi mici atentii, din partea fanilor.

Sfarsitul de saptamana a fost unul deosebit pentru membrii echipei castigatoare in urma scenetelor de Halloween, pentru ca au mers intr-o mica excursie la Bran. Printre cei norocosi s-au numarat Lavinia si Eduard, care au aflat ca parintii lor le sustin relatia si, mai mult decat atat, ca pastreaza legatura telefonic.

La scurt timp dupa ce s-au intors de la Bran, Emilia si Emanuel s-au apropiat mai mult ca niciodata, iar el i-a facut mai multe declaratii concurentei. Emanuel, catre Emilia: “Esti superba!”

Emanuel s-a aratat interesat sa o cunoasca si pe mama concurentei. Emanuel i-a spus Emiliei ca este frumoasa si, mai mult decat atat, ca adora faptul ca este copilaroasa. Se naste o noua idila!?

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *