Video Online Emisiunea MPFM 5 din 11 noiembrie 2015

Video online emisiunea de azi 11 noiembrie 2015A treia zi a săptămânii soseşte cu subiecte care mai de care mai incitante! Se nasc noi poveşti de iubire, dar prieteniile se destramă, spinii geloziei provoaca rani cumplite, iar fetele se află la un pas de război! Ce motive se ascund în spatele acestor evenimente? Descopera in emisiunea de azi de la ora 11:15 si 14:00! Comportamentul lui Emanuel a adus-s pe doamna Virginica la capatul rabdarii: ”Lipsa de punctualitate a lui Emanuel denota lipsa de respect fata de noi, ceilalti!”, “La Emanuel toate sunt pe dos!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 11 noiembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Doamna Maria: “Emanuel trebuie sa ne respecte asa cum se respecta pe el insusi!”

Emanuel: “Pe doamna Virginica si pe Ciprian ii deranjeaza ca sunt atat de prezent in platou!”

Atat Emanuel, cat si Valentin au fost acuzati de ceilalti concurenti ca nu-si respecta colegii de competitie.

In mijlocul noptii, Liliana a fost cuprinsa de harnicie, spre nemultumirea colegelor de competitie. Mamele sunt nemultumite pentru ca fetele nu au somn noaptea si tulbura linistea casei. De critici este vizata, in principal, concurenta Liliana.

Oana: “Mamele se supara doar atunci cand eu si prietenele mele facem curatenie!”

Valentina: “Mamele se supara, dar cand sunt intrebate, nu recunosc nimic!”

Alegerea rochiilor de Gala, un nou motiv de cearta intre fete.

Chiar daca au trecut 2 luni si ceva de la intrarea in competitie, discutiile aprinse dintre Aurel si Valentin nu au contenit. De aceasta data, insa, marul discordiei a fost numarul de like-uri adunat la scenete. Mai exact, Aurel i-a reprosat lui Valentin ca nu stie sa piarda dupa ce a avut mai putine aprecieri decat isi imagina.

In urma schimbului dur de replici pe care l-au avut ieri, in timpul emisiunii, Emilia si Natasa s-au certat aprig. In timp ce Natasa sustine ca Emilia nu-si poate controla nervii si trece de la o stare de spirit la alta, Emilia este de parere ca este criticata prea dur.

A vrut sa fie în centrul atentiei si a parodiat o discutie intre Liliana si Emilia, care si-au povestit problemele pe care le-au avut cu fostii. Comportamentul lui Emanuel a fost criticat dur de fetele in speta. Liliana a spus despre el ca este afectat de traumele copilariei, el avand un tata foarte agresiv.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *