Video Online Emisiunea MPFM 5 din 12 noiembrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 12 noiembrie 2015Încurcate-s cărările iubirii, iar când îndrăgostiţii nu păşesc la unison, înaintarea devine imposibilă! Dar dacă pentru unii se anunţă nori negri de furtună, raze de soare luminează calea altora! Descoperiţi cele mai noi frământări ale amorezilor, astăzi, de la 11:15 si 14:00! Frumoasa prezentatoare a emisiunii ”Mireasa pentru fiul meu”, Mirela Boureanu Vaida, a ales sa se imbrace cu o ie traditionala, in emisiunea de dimineata.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 noiembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Dupa ce s-a despartit de Crina, Cosmin a descoperit ca Oana este cea pe care o doreste alaturi de el. Cei doi s-au sarutat cu foc ieri seara, iar astazi au anuntat ca formeaza un cuplu.

Despartirea lui Cosmin de Crina a fost motiv de cearta intre Eduard si Lavinia. Eduard i-a reprosat Laviniei ca, pentru a nu o supara pe Crina, il tine la distanta pe Cosmin.

Rivalitatea dintre Aurel si Valentin a atins apogeul. Nu trece nici macar o zi fara ca Aurel si Valentin sa nu aiba discutii aprinse. De aceasta data, concurentul i-a reprosat iubitului Adrianei ca este ingamfat si, mai mult decat atat, pentru ca este pe primul loc in clasament face doar ce vrea. De asemenea, Valentina este de parere ca multe persoane din casa se dau bine pe langa ei, doar pentru ca sunt votati.

O noua disputa in casa a avut loc intre Emanuel si Valentin, care au avut un schimb de replici aprins. La scurt timp dupa incheierea emisiunii de ieri, Emanuel si Valentin au avut o discutie aprinsa. Dupa ce Valentin i-a atras atentia lui Emanuel ca cele doua fete din competitie (Emilia si Liliana) au suferit adevarate traume, acesta i-a reprosat lui Valentin ca face orice pentru a castiga simpatia publicului.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *