Video Online Emisiunea MPFM 5 din 12 octombrie 2015

video online emisiunea de azi 12 octombrie 2015O flacara mistuitoare arde in sufletele concurentilor, pe care nici furtuna de afara nu o poate stinge! Sa fie focul iubirii sau vapaia rivalitatii? Descopera azi, 12.10.2015, in emisiunea de la ora 11:15 si 14:00! Petrecerea de sambata din Casa fetelor, a lasat in urma multe intamplari mai mult sau mai putin frumoase. Nicolae, Alexandru si Aurel s-au imbatat cel mai rau. Nicolae a avut parte si de un mic accident. El a cazut in barba si a fost cusut. Nicolae: “Ma bucur ca sunt in viata!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 12 octombrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online si aici. Eduard a fost acuzat de doamna Mioara ca ar fi amestecat bauturile in pahar si i-ar fi servit pe baieti, cu scopul de a-i imbata.

Eduard a fost indignat de amenintarile Emiliei, desi nici el nu s-a lasat mai prejos in disputa lor! Cei doi concurenti s-au amenintat reciproc.

Ana-Maria si Stefan au format sambata un cuplu.

Chiar daca au marturisit ca-si doresc sa se cunoasca mai bine, Valentina si Aurel au avut parte de mici tensiuni in cuplu si au fost despartiti timp de 2 zile. Discutiile in contradictoriu au fost la ordinea zilei. Mai mult decat atat, Aurel a parut mai nehotarat, fiind de parere ca este mai bine ca o relatie sa se termine mai devreme decat mai tarziu.

S-a aratat interesat de Adriana, insa concurenta nu si-a dorit o relatie cu el, asa ca Tudor si-a indreptat atentia catre Florentina. Imediat dupa Gala, la petrecerea indragostitilor, concurentul s-a apropiat de Florentina si i-a marturisit ca-si doreste sa o cunoasca mai bine. Cu toate acestea, in emisiunea de astazi, Tudor si doamna Luiza si-au exprimat dorinta de a parasi competitia cat mai curand.

Valentin a marturisit ca o place pe Adriana si ca vrea sa o cunoasca mai bine, iar acum, in direct, in emisiune, concurentul a dezvaluit ca lucrurile vor evolua frumos intre el si concurenta, pentru ca isi doreste o relatie cu ea.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *