Video Online Emisiunea MPFM 5 din 13 noiembrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 13 noiembrie 2015În ajunul Finalei Săptămânii, cele mai bine ascunse probleme ies la iveală! Descoperiţi obstacolele de orice fel pe care concurenţii se luptă să le depăşească, de la 11:15 si 14:00! Chiar daca dezbaterile au fost intense, problema lipsei de curatenie din bucatarie nu s-a rezolvat in Casa Baietilor. Chicotelile baietilor in miez de noapte l-au adus pe Cosmin la capatul rabdarii. Cosmin le-a reprosat baietilor din dormitorul alaturat ca nu respecta orele de somn.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 noiembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Dupa ce Emanuel a starnit discutii aprinse printre fete, dupa ce a criticat-o pe Emilia, o noua cearta a izbucnit. Deoarece Cosmin a fost partas la glumele lui Emanuel, acum trage ponoasele. Cosmin este de parere ca acuzatiile la adresa lui Emanuel sunt nefondate. Pamfletul lui Emanuel, l-a bagat pe Cosmin in gura lupului!

O noua disputa a avut loc intre Cosmin si Valentin, Cosmin spunand ca iubitul Adrianei nu este privit bine de concurenti, mai ales de baieti. Cosmin, despre Valentin: “Nimeni nu vorbeste cu el! A vrut sa-mi fie prieten, dar nu l-am accepta!”

Sunt impreuna de putin timp, dar Valentina nu suporta gandul ca iubitul ei ar putea fi interesat de alta femeie. Dupa ce Aurel a spus despre sora lui Alexandru ca arata bine, Valentina a izbucnit si a avut un schimb dur de replici. Concurenta n-a putut tolera atitudinea iubitului ei! Afla aici ce a nemultumit-o!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *