Video Online Emisiunea MPFM 5 din 13 octombrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 13 octombrie 2015O petrecere de pomina a lasat urme adanci! Actiunile indragostitilor starnesc proteste virulente, iar orice cuvant este intors pe toate fetele! Concurentii MPFM 5 stau pe un butoi cu pulbere! La cine se afla detonatorul? Descoperiti astazi, marti 13.10.2015, de la ora 11:15 si 14:00! Lavinia si Eduard au fost foarte afectati de toate criticile care le-au fost aduse. Se pare insa ca toate aceste lucruri le-a afectat si relatia, caci Eduard s-a inchis foarte mult in el si intre el si Lavinia nu mai exista comunicare. La petrecerea de sambata, Aurel si Alexandru si-a pierdut cumpatul si au fost la un pas de a sari gardul, dar au fost opriti la timp de ceilalti concurenti.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 13 octombrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online si aici. Aurel a pus bauta de sambata pe seama supararii cauzate de despartirea de Valentina.

Ciprian a fost dur criticat de fete, deoarece s-ar fi purtat putin agresiv fata de ele la petrecerea de sambata. Cea mai suparata a fost Florentina, care i-a promis concurentului ca data viitoare cand va mai trage de ea, il va plesni.

Lavinia a fost acuzata de comportament obscen la petrecerea data sambata in Casa fetelor. Tensiunea a atins cote maxime in emisiunea de azi dupa-amiaza, cand Eduard s-a aratat dezamagit de faptul că Lavinia a fost acuzata de mai multe gesturi si comportament obscen. Fara sa stea prea mult pe ganduri, acesta s-a ridicat si a plecat afara.

Comportamentul indecent al Laviniei l-a adus in pragul disperarii pe Eduard, care a izbucnit in lacrimi, in direct. Suparat ca iubita lui nu a respectat ceea ce i-a cerut si anume sa aiba doar grija de cuplul lor si sa nu intre in conflict cu cei din casa, concurentul a inceput sa planga.

La scurt timp dupa ce o sustinatoare a Adrianei i-a recomandat acesteia sa se apropie de Valentin, in casa s-au produs schimbari. Cei doi concurenti au inceput sa petreaca mai mult timp impreuna, iar acest lucru a fost dur criticat de Tudor.

Dupa ce i-a spus Adrianei sa formeze un cuplu cu Valentin, presupusa prietena a Loredanei a fost criticata intens de concurenti, care au spus ca aceasta isi urmareste propriile interese. Mai mult decat atat, unele voci din competitie spun ca apropierea dintre Adriana si Valentin nu ar fi una reala, ci “comandata”, de Laura – o fosta sustinatoare a cuplului Elly-Cristian.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *