Video Online Emisiunea MPFM 5 din 14 decembrie 2015

Video online emisiunea mpfm 5 din 14 decembrie 2015O nouă săptămână debutează cu subiecte incendiare! Tensiunile dintre concurenţi se amplifică pe zi ce trece, iar dispute noi se adaugă celor vechi! Iubirea încearcă să plutească în aer, dar neînţelegerile dintre îndrăgostiţi ameninţă să îi frângă aripile! V-am rămas datori cu dezvăluiri senzaţionale de la Finala Săptămânii trecute! Ei bine, nu v-am uitat! Aflaţi mai multe, astăzi, de la 11:15 si 14:00! La Finala Saptamanii trecute, doamna Mioara a parasit competitia din motive medicale. Mesajele de lavaliera primite au starnit un val de reprosuri. Valentina sustine ca i-au fost sustrase anumite produse. Dupa plecarea doamnei Mi0ara, Valentina si-a insusit alimentele lasate de bunica lui Aurel. Doamna Virginica nu si-a mai gasit anumite alimente. Valentina a suspectat-o pe doamna Virginica de faptul ca si-ar fi atribuit alimente care nu erau ale ei.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 decembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Valentina: “Mancarea lasata de doamna Mioara a disparut!”, “Doamna Mioara mi-a dat mie produsele ei, dar au disparut!”, “O suspectez pe doamna Virginica pentru disparitia produselor doamnei Mioara!”, “Doamna Virginica a luat punga lasata mie personal de doamna Mioara!”

Doamna Virginica: “Mi-a disparut cu totul sacosa cu produse din congelator!”

Doamna Luiza si Tudor i-au declarat razboi Loredanei! Criticile doamnei Luiza au adus-o pe Loredana la capatul rabdarii. Afla aici care este cauza.

Vestea ca fiica ei ar putea sa fie insarcinata cu fostul iubit a scandalizat-o pe mama Lilianei. Astfel, la sfarsitul saptamanii trecute, ea a fost prezenta in platoul emisiunii, unde i-a reprosat fiicei ei ca nu mai poate sa tolereze comportamentul ei. Afla aici ce i-a reprosat concurentei mama ei.

O telespectatoare fidela a emisiunii sustine ca transformarea fizica a Lilianei ar fi cauzata de o sarcina, insa Liliana nu concepe acest lucru. Chestionata în direct cu privire la acest aspect, Liliana a fost ferma si a spus ca nu asteapta un copil, caci a folosit de ani de zile pilule contraceptive.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *