Video Online Emisiunea MPFM 5 din 14 octombrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 14 octombrie 2015Soapte de iubire vindeca orgoliile amorezilor refuzati, iar actiuni suspecte provoaca scantei periculoase! Dragostea infloreste pe zi ce trece, iar cuvinte dulci tamaduiesc rani greu de indurat! Dar glasul rivalitatilor se ridica amenintator! Cum vor face fata indragostitii MPFM5? Aflati in emisiunea MPFM5 de azi, miercuri 14 octombrie 2015, de la ora 11:15 si 14:00! Tudor doreste sa o cucereasca pe Florentina. Tudor a incercat sa o convinga pe Florentina ca intentiile lui sunt bune, dar concurenta nu este foarte convinsa de sinceritatea lui. Cu toate ca au spus ca vor sa plece acasa, doamna Luiza si Tudor au spus ca vor ramane in competitie, dar Florentina va accepta sa formeze un cuplu cu Tudor.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 14 octombrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online si aici. Mihaela, Loredana si Adriana nu cred in sinceritatea lui Tudor si il cred foarte instabil in privinta fetelor. Ele sunt de parere ca dat sperante foarte multor fete.

Florentina nu are incredere in Tudor.

Prietenia dintre doamna Luiza si Adriana s-a transformat intr-o cumplita rivalitate.

Doamna Luiza a spus ca Adriana a fost convinsa sa intre in competitie de Laura, fosta sustinatoare a cuplului Elly-Cristian. Mai mult decat atat, Adriana ocupa in prezent patul lui Elly si l-a cunoscut dinainte de competitie pe Valentin, cel cu care a si fost “impinsa” de Laura sa formeze un cuplu.

Lavinia: “Adriana mi-a trimis o poza cu Valentin inainte de a intra in competitie”

Evenimentele de la petrecerea de sambata au lasat urme adanci in randul concurentilor.

Emanuel le-a jignit foarte rau pe majoritatea fetelor din competitie, sambata la petrecerea din Casa fetelor. Motivul invocat de el a fost in primul rand faptul ca se afla in stare de ebrietate, iar in al doilea rand refuzul Mihaelei de a forma un cuplu cu el.

Emanuel: “Mihaela s-a jucat cu mine!”

Emanuel: “Natasa, Ana-Maria si Cristina lasa de dorit!” Petrecerea de sambata din Casa fetelor a scos tot ce a fost mai rau din Emanuel, care s-a aratat dezamagit de faptul ca Mihaela il ignora total. Mai mult decat atat, el a criticat fetele, carora le-a spus ca arata oribil fara machiaj.

A aruncat vorbe dure la adresa fetelor, s-a scuzat invocand faptul ca a fost sub influenta băuturilor alcoolice, insa nu regreta nimic. Emanuel a afirmat ca isi mentine parerea si, mai mult, decat atat, crede ca Mihaela si-a batut joc de el.

La scurt timp dupa ce a spus despre fete, si anume ca sunt niste maneliste, Emanuel nu a suportat sa vada cum a dansat chiar el, alaturi de Mihaela, pe ritmuri orientale. Tocmai de aceea, s-a ridicat si a plecat din platou.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *