Video Online Emisiunea MPFM 5 din 15 decembrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 15 decembrie 2015Cele mai bine ascunse taine ale amorezilor sunt pe cale să iasă la suprafaţă! Ce dorinţe îi motivează în căutarea sufletului pereche, aflaţi astăzi, de la 11:15 si 14:00! 102 zile s-au scurs de la debutul sezonului 5 Mireasa pentru fiul meu.Atat fetele, cat si baietii singuri si-au exprimat dorintele cu privire la cum ar trebui sa arate partenerul ideal.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 decembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. A inceput castingul pentru noii concurenti din februarie. Inscrierile se fac completand formular online de pe www.mireasapentrufiulmeu.ro sau sunand la numarul 0728.728.913.

Concurentii singuri se gandesc deja la cei care vor veni in februarie.

Desi o curteaza de 3 luni, Mihaela nu se lasa asa de usor cucerita de Constantin. Chiar daca au avut parte de mai multe momente intime (atingeri, muscaturi si sarutari tandre) cei doi nu formeaza un cuplu.

Dupa sarutul dintre ea si Constantin, Mihaela a varsat lacrimi amare.

Mihaela il fierbe pe Constantin la foc mic: “Inainte eram amici, iar acum suntem prieteni!”

Adriana: “Loredana ii este prietena Mihaelei, dar nu stiu daca este valabil si invers!”

Desi a format un cuplu cu Nicolae, Emilia inca este chinuita de temeri. Este Emilia nesigura pe sentimentele lui Nicolae?

Cosmin si Oana au intampinat probleme de comunicare. Cosmin a fost acuzat ca este prea distant in relatie, asa cum s-a intamplat si in relatia cu Crina. Repeta Cosmin greselile trecutului?

Iritata de lipsa de curatenie din bucatarie, Valentina le-a criticat dur pe fete! Atat ea, cat si doamna Virginica au fost revoltate de faptul ca fetele nu fac curatenie.

Concurentii s-au impartit in doua tabere! Cine e de partea lui Aurel si cine tine cu Tudor? Afla aici.

Prietenia ce odinioara le lega pe Emilia si pe Mihaela s-a transformat intr-o rivalitate nemiloasa! Emilia si Valentina au criticat-o dur pe Mihaela.

Mihaela: “Emilia le-a barfit pe fetele cu care acum este prietena!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *