Video Online Emisiunea MPFM 5 din 15 noiembrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 15 noiembrie 2015După o Finală Săptămânală tensionată, urmează o duminică relaxantă! V-am pregătit surprize inedite: îi veţi descoperi pe concurenţi în ipostaze dintre cele mai nostime! Sosesc oaspeţi de seamă: Daniela Crudu şi Cezar Ouatu vor trece pragul Casei! Fiţi alături de noi, astăzi, de la ora 17:30, la cea dintâi „Duminică Magnifică – Mireasă pentru fiul meu”!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 noiembrie 2015 ora 17:30 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Cristina a primit ieri cele mai multe nominalizari din partea concurentilor. Astazi s-au deschis plicurile si s-au citit concurentii protejari, dar nu in ordinea locurilor ocupate. Baietii protejati au fost: Aurel, Eduard, Emanuel si Valentin. Fetele protejate au fost: Valentina, Liliana, Lavinia, Florentina si Adriana. Avand in vedere ca nu a fost protejata de public, Cristina a intrat in cursa de eliminare.

Daniela Crudu si Cezar Ouatu au fost invitatii speciali ai Duminicii magnifice de astazi. Ei si-au ales cate 2 concurenti, cu care au trecut impreuna prin probe inedite. Daniela Crudu a ales sa joace cu Emanuel si Aurel, iar Cezar Ouatu a decis sa le ia in echipa lui pe Emilia si Liliana.

Cezar Ouatu si fetele din echipa lui au castigat intrecerea din aceasta editie. Premiul a fost un voucher in valoare de 1000 lei cu care sa mearga la cumparaturi in mall. Emilia si Liliana au primit dreptul de a mai chema pe cineva alaturi ele.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *