Video Online Emisiunea MPFM 5 din 15 octombrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 15 octombrie 2015Noi capitole vor fi scrise in marea carte a iubirii! Dulci sentimente sunt amenintate de razboaiele dintre rivali, priviri sfredelitoare primejduiesc o relatie ce pare bine inchegata, iar furia unui concurent ameninta sa distruga totul in cale! Va triumfa dragostea? Descopera totul in emisiunea video online de astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Un val de critici l-a coplesit pe Emanuel, in urma declaratiilor lui fara perdea. Emanuel este de parere ca nu s-a integrat in competitie, de aceea isi doreste sa plece. Aseara concurentilor li s-a dat sarcina sa faca scenete de Halloween. Pregatirile pentru Halloween, l-au adus pe Emanuel in echipa fetelor, pe care le-a criticat cel mai dur.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 octombrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online si aici. Emanuel: “Daca n-ar fi fost filmati, multi ar fi reactionat mult mai grav!”

Constantin: “Emanuel este condus de frustrari, nu stie sa piarda!”

Emanuel: “Regret ce am spus, dar nu in totalitate!”

Mihaela: “Emanuel nu este un om rau, dar m-a jignit enorm!”

Emanuel a recunoscut: “Sunt un om extrem de orgolios!”

Natasa: “Emanuel nu stie sa accepte ca exista situatii in care nu primesti ce doresti!”

Eduard i-a marturisit Laviniei ca nu mai poate continua relatia. Eduard: “Ma tem ca nu o voi iubi pe Lavinia, asa cum ma iubeste ea!”

Eduard s-a declarat dezamagit de comportamentul Laviniei! Afla aici daca a ajuns povestea de iubirea a Laviniei si a lui Eduard la final! Dupa venirea Laurei (fosta sustinatoare a cuplului Elly-Cristian) in competitie, in Gala Saptamanii, Valentin a fost criticat intens. Mai exact, el a fost acuzat ca ar fi intrat in competitie special pentru a castiga marele premiu, fiind sustinut de o persoana care i-a ajutat si pe Cristian si Elly.

La scurt timp dupa ce Valentin si Adriana au inceput sa petreacă mai mult timp impreuna, concurentul a fost apostrofat de ceilalti baieti. Acestia au afirmat cu tarie ca a venit in casa cu un plan bine pus la punct pentru a castiga competitia.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *