Video Online Emisiunea MPFM 5 din 16 decembrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 16 decembrie 2015Secrete bine ascunse in casa fetelor provoaca un sir de ciocniri cataclismice. Rivalitatile dintre favoriti dumneavoastra ajung la cote inimaginabile. Cum continua povestea competitiei, aflati astazi de la ora 11:15 si 14:00! Mesajul primit de Oana si Cosmin cu privire la afisarea unui comportament decent a fost citit chiar de Crina. Alexandru nu a renuntat la ideea de a o cuceri pe Cristina. Alexandru: “Nu-mi plac fetele precum Emilia, din Moldova!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 decembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Doamna Virginica le-a suspectat pe fete ca i-ar fi sustras anumite alimente, iar Natasa s-a simtit vizata. Natasa: “Sunt convinsa ca Emilia i-a spus doamnei Viginica sa-mi controleze sacosa!”

Valentina insa, a acuzat-o pe doamna Virginica de faptul ca a incercat sa-si insuseasca produse care nu ii apartin.

Nicolae sustine ca perioada petrecuta alaturi de Loredana a fost cea mai grea din competitie. Nicolae, despre relatia cu Loredana: “Ma minteam pe mine, nu vroiam sa-mi recunosc greseala!”, “Mi-am dat seama ca am facut o greseala cand am ales-o pe Loredana de la prima conversatie!”

Loredana se simte extrem de dezamagita de toti barbatii din emisiune.

Emilia este ingrijorata ca declaratiile de iubire ale lui Nicolae nu ar fi adevarate.

Adriana a povestit despre o propunere indecente pe care a avut-o de la un presupun angajator. Nu doar Adriana a fost hartuita de un fost angajator, ci si Liliana, care a povestit ca a trecut si ea prin aceleasi intamplari.

Dupa scandalul izbucnit ieri intre unele dintre fete, Valentina a fost pusa la zid. In direct, in emisiunea de astazi, Lavinia i-a reprosat iubitei lui Aurel ca a barfit-o si, mai mult decat atat, s-a victimizat de-a lungul timpului in competitie.

O discutie purtata de Emilia si Adriana a starnit valva printre concurenti. Cele doua fete au criticat-o intens pe Mihaela, despre care au spus ca a apelat la fel si fel de strategii, pentru a le pune celorlalti bete in roate.

S-au inteles de minune, insa conflictul avut de Adriana cu Mihaela a determinat-o pe Adriana sa-i ceara Loredanei sa aleaga intre prietenia ei sau a celeilalte. Totusi, Loredana a marturisit ca nu vrea sa faca acest lucru deocamdata.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *