Video Online Emisiunea MPFM 5 din 16 noiembrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 16 noiembrie 2015 Imediat dupa incheierea galei de sambata, 14.11.2015, au avut loc discutii despre nominalizari. Cine se simte vizat si cine a facut strategii? Ultima runda de nominalizari a creat aprinse controverse in randul concurentilor. Mai multi concurenti sunt de parere ca prietena lor, Cristina, a fost victima unui complot, cu scopul de a o elimina din competitie. Tudor a fost acuzat chiar de Florentina ca se apropie de ea, doar pentru cadouri si imagine.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 noiembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog MPFM. Doamna Luiza: “Ma bucur ca Tudor nu mai vrea sa o cunoasca pe Florentina!”, “Florentina m-a ignorat de fiecare data cand am incercat sa ma apropii de ea!”

Furtuna in paradisul iubirii! Desi au format de curand un cuplu, Nicolae si Loredana intampina probleme de comunicare! Loredana: “Sunt mereu nervoasa din cauza lui Nicolae!”

Nicolae catre Loredana: “Te minti singura, te fortezi sa ma placi!”

Loredana catre Nicolae: “Tu trebuie sa ma curtezi pe mine, nu invers!”

Intre Loredana si Emanuel a avut loc o disputa apriga, iar motivul principal al scandalului dintre cei doi a fost o canapea mutata de Emanuel.

Intrarea Cristinei in cursa de eliminare a starnit un val de discutii intre concurenti. In urma nominlizarilor, Liliana si Adriana au fost revoltate, fiind de parere ca cei care au numit-o pe Cristina au avut un plan bine pus la punct.

Adriana crede ca Lavinia a fost capul coalitiei ce a pus la cale nominalizarea Cristinei.

Liliana a fost cea mai afectata de intrarea Cristinei in cursa spre eliminare. Concurenta a inceput sa planga in momentul in care a auzit ca prietena ei risca sa plece acasa.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *