Video Online Emisiunea MPFM 5 din 16 octombrie 2015

video online emisiunea mpfm 5 din 16 octombrie 2015Actiuni controversate sunt intampinate de reprosuri dure: cuvintele lui Emanuel au provocat o furtuna de critici! Iubirea incearca sa supravietuiasca, dar sovaielile indragostitilor o ameninta la fiecare pas! Care va fi deznodamantul framantarilor concurentilor? Aflati astazi, de la ora 11:15 si 14:00! Cuvintele lui Emanuel au provocat o furtuna de critici din partea concurentilor. Emanuel a incercat sa-si ceara scuze pentru comportamentul si cuvintele jignitoare adresate fetelor si a promis ca nu se va mai intampla.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 octombrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online si aici. Confesiunile lui Emanuel: “Nominalizarile fetelor m-au daramat!”

Emanuel a incercat sa explice faptul ca el nu este un om rau si regreta cele intamplate.

Constantin: “Emanuel incearca sa se scuze, dar raul a fost deja facut!” Constantin a dat mana cu Emanuel in semn de pace.

Cu toate ca a fost jignita foarte rau, Mihaela nu s-a suparat pe Emanuel, ba chiar l-a invitat chiar si la masa. Concurenta este de parere ca Emanuel nu are un suflet rau.

Umbra geloziei nu-i da pace Crinei. Lavinia a fost acuzata ca ar fi incercat sa i-l fure Crinei pe Cosmin. Tensiunea a atins cote maxime in casa Mireasa pentru fiul meu, unde Emanuel si Tudor au avut un schimb dur de replici. Mai mult decat atat, cei doi s-au amenintat reciproc.

Ultima perioada a fost minunata pentru Valentin, care s-a apropiat mai mult de Adriana. Intr-o discutie purtata cu baietii, acesta a marturisit ca o place mult si ca ar face orice pentru ca relatia cu ea sa functioneze.

Valentin s-a indragostit de Adriana: “As face orice pentru relatia cu Adriana! Sper sa o cuceresc!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *