Video Online Emisiunea MPFM 5 din 16 septembrie 2015

emisiunea mpfm 5 din 16 septembrie 2015Casa baietilor este zguduita zi de zi de noi conflicte! Noaptea trecuta un eveniment incredibil a avut loc! Ce concurent a fost descalificat? Asupra unei fete planeaza suspiciunea ca ar fi gravida! Aflati astazi, in emisiunea video online de la ora 11:15 si 14:00 despre cine este vorba? In urma incalcarilor repetate de regulament, Octavian a fost descalificat! Secrete bine ascunse au iesit la iveala! Cassandra a marturisit ca a avut o relatie cu un barbat de 45 de ani, casatorit si cu 2 fete, una dintre ele avand aceeasi varsta cu concurenta! Relatia s-a terminat cu 2 luni inainte de competitie.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 septembrie 2015 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita si online si aici. Cassandra a facut dezvaluiri de neconceput! Concurenta se teme ca ar putea fi insarcinata, dar nu cu barbatul insurat ci cu un altul. Cassandra a facut un test de sarcina pentru a afla daca este gravida! Rezultatul testului va fi facut public sambata la Finala Saptamanii.

Incercarile competitiei l-au determinat pe Emanuel sa-si deschida inima in fata lui Cosmin, care si-a ascultat cu rabdare colegul. Emanuel a fost sfatuit sa nu aiba niciodata incredere in nimeni.

Chiar daca sunt de putin timp in competitia iubirii si nu se cunosc prea bine, fetele si băieţii au “tesut” strategii in privinta nominalizarilor. Priviti aici ce decizii au luat concurentii in privinta nominalizarilor.

Au avut numeroase discutii, in urma carora si-au declarat ca se vor trata cu indiferenta, insa nu au reusit. Emilia si Lavinia s-au certat din nou, iar in urma reprosurilor s-au iscat discutii intre toate fetele. Ce s-a intamplat, aflati aici!

Momente deosebit de tensionate au avut loc in casa Mireasa pentru fiul meu, unde Mihaela a starnit o discutie aprinsa, dupa ce s-a aratat deranjata de lipsa de curatenie. Vedeti reactiile acesteia aici.

Miscarile senzuale ale Cassandrei par sa-l fi cucerit pe Robert, care astazi s-a aratat tot mai interesat de cunoasterea concurentei. Pentru ca isi doreste sa o faca partenera lui, Robert a cerut, in direct, sa mearga in casa fetelor. Mai mult decat atat, chiar daca de obicei este mai rezervata, Cassandra i-a transmis sa o astepte.

S-au inscris in competitia iubirii cu dorinta de a se casatori, iar acum au fost provocate sa-si dovedeasca talentul la gatit. Mamele si fetele si-au unit fortele si au preparat mancaruri care mai de care mai delicioase.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *